Iraz Merhaba güzel anneler Sırtımin üstünde ağrım var nefes alıp verirken sırtımı bir yere dayadigimda yada yan yattığımda sıkışıyor gbi ciğerlerim korkuyorum 2 ay önce covid geçirdim nefes darligim da var haftadan mi kaynaklı bilmiorum 31+3 haftaligim
Nurrrr94 Iraz ben de covid geçirdim bacak ve sırt agrım ara ara vuruyor bi yere giderken hareket halindeyken de nefesim çabuk kesiliyor
merveovunc Iraz bence haftadan kaynaklıdır benimde çok agrıyor 34. Haftadayım ama bir kaç haftadır agrım var belime de vuruyorbazen yattığım yeri bilmiyorum
sagsbry Iraz kesinlikle haftayla alakalı sizin zamanınızdayken dehşet bir ağrı vardı ne yaptımsa geçmedi geceleri uykumdan uyanıyordum ve bir kaç saat geçmiyordu.. çareyi magnezyum ilacı içmekte buldum.. 🌼 İçmediğim zamanlar hemen başlıyor ağrı
Elifiko Bence haftadan kaynaklıdır. Bende 30. Haftaya girmek üzereyim ve koltukta otururken resmen sırtımın sol tarafı batıyo aşırı ağrı veriyo. Yinede tabi doktora danışabilirsiniz çok rahatsız ediyorsa☹️
Iraz Elifiko canım benim nefes alıp verdikçe sırtımin ortası ağrıyor bebeğim için endişeleniyorum Allah’ım su hastalığı kimsenin başına verme bizimde bitsin artık bu hastalık 🤲🏻 amin
Iraz Nurrrr94 benim sırt ağrım hiç geçmiyor sanki canım çok nadir haftada 1 filan böyle hafifliyor ama nefes aldıkça acıyor
Iraz merveovunc benim üst sırt canım ya özellikle nefes aldıkça agriyor şaştım kaldim pandemi bir yandan bir yandan durumumuz yok bir yansdan eşim uzakta çalışıyor buna da şükür Rabbim bizlere ailelerimize bebeklerimize can sağlığı versin inşallah 🤲🏻
Nurrrr94 Iraz o zaman mutlaka bi göğüs hastalıklarına görün hastalık sonrası bir kalıntı olabilir nefesini dinleyerek bile teşhis koyar veya dahiliye
Iraz Nurrrr94 inşallah canım durumumuz düzelsin gideceğim şuan hiç paramız yok bunada şükür daha bebeğime kiyfet alamadım çıtçıtlı zibini 10 lu cikisinin alınması lazım doğum yaklaş iyor kirayı eşim erteledi daha onu veremedik doğum olacak sezeryan parasını nasıl vereceğiz bilmiyorum Bebek rızkı ile gelirmiş derler inşallah 🤲🏻 buna da şükür Rabbim bu günleri aratmasın
Iraz Nurrrr94 canım aradım randevu verilmiyor 182 den gidip almak lazimmis eşim de yok ki beni götürsün …