SeldaErtem Arasarzu yok canim benim ilk sezeryandi ikincide mecburi sezeryan olacak bu gebeligimde gebelik şekeri çıktı .
SeldaErtem Arasarzu yok canim benim ilk sezeryandi ikincide mecburi sezeryan olacak bu gebeligimde gebelik şekeri çıktı . Arasarzu benim gebeliğim 33 haftalikligiz daha merak ediyorum
SeldaErtem Arasarzu yok canim benim ilk sezeryandi ikincide mecburi sezeryan olacak bu gebeligimde gebelik şekeri çıktı . Arasarzu benim gebeliğim 33 haftalikligiz daha merak ediyorum Gull_94
Pkgvncyln Arasarzu benim de aynı şekilde 39 da alacaklar benim de bebeğimin kilosu fazla ve yarın sezaryene gireceğim☺️
Arasarzu Pkgvncyln Aynıyız canım kaçta olacak peki belli mi benim yatışım 6 buçukta ama saatim belli değil 😊
Arasarzu Pkgvncyln Doktorum benimle birlikte 3 sezeryanı daha var sancı ve acil duruma göre alacakmış 😊
Pkgvncyln Arasarzu bana söylemedi hiç kaç tane olduğunu 😒 hemen alır diye düşünmüştüm ama bilemedim ☺️ Sizde korku var mi? Ya uyuşmazsa diye ödüm kopuyor benim 😂🙈
Pkgvncyln Arasarzu bende de aynı şekilde😂 strese girdim ama ben😂 erkekler gerçekten geç geliyormuş ama bende hiç belirti yok gelmeye niyeti de yok😂 inşallah çok güzel geçer sizin de ☺️
Arasarzu Pkgvncyln İnşallah sizinde güzel geçer sancı bile çıkmıyor dün çok az varmış normal olsa hiç gelmeye niyeti yok oğlumun 😊 zorla alacağız artık
Pkgvncyln Arasarzu aynı benim de 😂 bende sancı hiç çıkmadı, bi tane kasılma çıktı nstde☺️ Zorla getiriyoruz bakalım😂