Esoo0698 Kızlar gittigidiyordan alışveriş yaptım bebeğimin odası için dolap sipariş verdim böyle sitelerden alışveriş yapıp memnun kalan varmı acaba 😊
Nzrtnrvrdi Esoo0698 Trendyoldan Mordeka marka dolap sipariş verdim 2 ay gibi bi teslimat süreci sonunda kargo elimize ulaştı nihayet 🙂 gelirken kargodan kaynaklı 2 yerinde hasar meydana gelmiş ama göze batmıyo gayet memnunum güzel kullanışlı 🙂
Esoo0698 Nzrtnrvrdi Anladım canım benimde doğumuma 1.5 ay kadar süre var gelirmi acaba o zamana kadar şüpheliyim yorumlarda hep geç kargo yazmışlar korktumda bi yandan ya gelmezse diye
Esoo0698 Nzrtnrvrdi Off 😣 Neyse bari kıyafetleri yıkarım ütüler kendi dolabıma kaldırırım mecburen geç gelirse 😕
Nzrtnrvrdi Esoo0698 ama aldığınız firma belki hızlı gönderiyordur. Bosverin bebişinizle kavuşacağınız günü düşünün 🙂
Esoo0698 iremby Geçti artık canım siparişi verdik ve yorumlar siparişten sonra gözüktü kötü bi yorum yoktu sadece kargo çok geç geliyormuş
iremby Esoo0698 iyi o zaman ya sorun olmaz herhalde merak etmeyin. Ben hic mobilya siparis etmedim ama edenler var ve sonucta iade secenegide var.
Esoo0698 tazegebee Büyüklüğü nasıl canım benimki 1.75 boyunca 120 enine derinliği 50 cm 2 çekmeceli 4 kapılı falan bir bebek için iyi değilmi
tazegebee Esoo0698 canim yanlis hatirlamiyosam benimde 120 cmdi eni. normal bir bebek dolabi. benim kardesimden cok kiyafet geldi 3 poset falan benim aldıklarımda var annemin ördükleri falan hepsini aldi. bi bu kadar daha alir. benimki 3 kapili.