Sevde3333 Sevgili anneler progestani kacinci haftaya kadar kullandınız herkesin farkli farklıdır biliyorum ama merak ettim ben de kullanıyorum agizdan gün de 3 defa dr ne zamana kadar kullanacagim hakkinda bisey soylemedi .kontrolede daha var 🙆♀️
Melodyy Sevde3333 benim sağ kasik ağrım var di yürüyemiyordum bana fitil olarak gece 1 tane kullanmamı söyledi 1 buçuk hafta kullandım muayeneye gidince sordum ağrın yoksa kullanma dedi eğer gene aynı şekil olursa bida kullan dedi olmadı sonrasında ağrım şükür ☺
Pelinbyrktrlr Sevde3333 valla ben 4.haftadan beri kullanıyorum 9.haftaya girdim ve hep sormayı unuttum bırakayım mı diye😬 diğer kontrole sorarım artık diyorum bırakmadım kafama göre
Duygusuz Sevde3333 bende 30 haftadan 32. Haftaya kadar günde 2 kez fitil olarak kullandım Dr um dogumu geciktirmesin diye bıraktırdı
Sevde3333 Melodyy cok sukur canım geçmiş olsun 😊ben de cuma gidicem insallah sorun ortadan kalkmistir da kullanmam 😌
Pelinbyrktrlr Sevde3333 ben gece uyumadan önce alıyorum hiç yan etki görmedim o yüzden, eğer günde bir tane kullanıyorsan gece almayı dene 😊
DemetOlgun Bende 4.haftadan itibaren kullandım kutu bitince daha kullanma dedi doktor ama ben alttan aldım mide bulantısı yapıyormuş