Gigy GC9098 bir kez yazın böyle bir otele denk gelmiştik ,hamilelik durumum var diye almadılar içeri beni ve siz 7.ay diyorsunuz sıcak erken doğumu çokk etkiler diye düşünüyorum yine doktorunuz en iyisini bilir
Mondly GC9098 hamileliğin hangi ayı olursa olsun kaplıca havuz önerilmiyor zaten gitsenizde sizi almazlar büyük ihtimal Doğumdan sonra gidebilirsiniz anca
minikbaby06 GC9098 bi yakınım kaplıcaya gittiği günün akşamı doğum yaptı ve bebek baya hastanede kaldı ameliyatlar geçirdi doktorlar yaşaması mucize dediler şu an iyi şükür ama yaşıtlarından küçük ve bazı sağlık problemleri var lütfen gitmeyin 🙏
GC9098 noktaninannesi tabi ki doktoruma da sorucam burada da bilgisi olan vardır diye sordum sonuçta burası niçin var
noktaninannesi GC9098 burada tıbbi olarak bilgi verildiğinden haberim yoktu. Siz deneyimleyip bize haber verirsiniz. İyi tatiller. :)
noktaninannesi GC9098 burada tıbbi olarak bilgi verildiğinden haberim yoktu. Siz deneyimleyip bize haber verirsiniz. İyi tatiller. :)
Mysonandme Canım normal bir insan bile kaplıca da dikkatli olmadı gerekiyor. Hamilelerde sakıncalı diye biliyorum.Ani tansiyon düşmeleri yada yükselmesi olabiliyor diye hatırlıyorum. Bu durum da bebeğe zarar verebilir. Çok istiyorsanız doktorunuza danışın.
GC9098 minikbaby06 Çok teşekkür ederim ailecek gideceğimiz bi tatil havuzuna girmek zorunda değilim tabii ki. Hava değişikliği için malum pandemi dönemi evlere kapandık bunlari okuduktan sonra tabii ki girmem
Gull_94 GC9098 sakıncalı ben 6 aylık hamıleyken tatıle grmstö havuzda bıle 5 dk durup cıkıyodm sernleemk ıcındı sadece zaten kaplıca degıl evde kuvette dahı dus alınması onerılmez