mutluaile11 Ey_ser 12haftalığım. Benimde aşagı doğru bir aydır var. Ama cinsiyeti bilmiyorum daha 🤷🏻♀️
G19- Ey_ser yani aynen kuzeniminde üst kısma doğruydu çizgi ama onun oğlu oldu benimde üst kısma doğru ama kız
Almilaaa Benim de aşağı kısımda vardı ama 27. Haftadan sonra yukarıda da çıkmaya başladı cinsiyetimiz kız bu arada
zeynelbeyt Ey_ser ben bebek isteyenler tayfasındayım ama benim göbek deliğinden aşağıya doğru çizgim var bu ay farkettim bir kaç hafta önce 🤷🏻♀️ daha önce var mıydı bilmiyorum gebelikten şüphelendim ama umudum da pek yok :)
shrbn25- Ey_ser komsun yada arkdasn yada göruöcen varya iki tame mınder yada yastık alsın sen odadan cok birine malas koysın altına digerine bıcak sen hangisine oturursan cinsiyet oymus😂 ne sacma ama ben 6 kere oturdum 6sıda erkek😂😂
E-v-A101 Ey_ser benim boydan. Boya çıktı oğluş geliyor son 20 gün 🥰 aşağı doğru yukarı doğru nasıl oluyor 🤷♀️
Blablabla35 Ey_ser Her iki hamileliğimde de boydan boya çizgi bir oğlum var şimdi de kızım olucak hayırlısıyla bu hurafeyi de ilk defa duydum 😁 çok takılma bence
Tugce_24 Ey_ser anne olmak diyip kendimi telkin ediyorum benim annemin hiç olmamış beni öyle görünce şok oldu doğum için geldi henüz hamileyken ilk kez görüyor 😂 ayy kapkara olmuşsun dedi morallerim bozuldu
Gul76 Ey_ser ben hic yukari dogru gormedim yengemdede oldu erkek cikti benimde aşağa dogru 20 gun sonra belli olcak cinsiyetimiz