anneebrulice 35 haftalık anneler sezeryan olacaklar tarihiniz verildimi normal doğum bekleyenler tahmini doğum tarihi ne zaman ?
Bir_anne12 anneebrulice 36. Haftadayım sezeryan olcak bizim de yarın gidince tarih vericek büyük ihtimalle haftaya
anneebrulice Ecem1818 bende yarın gideceğim bebişin kilosu en son yüksekti diyet yaptım kilomuz yine yüksek olursa büyük ihtimalle yarın sezeryan günü alacağım
Ecem1818 anneebrulice benim bebişler hep haftasiyla uyumlu gidiyor 32 de bana gün vermişti 34 te 2400 dü kilosu bebeğin
Elisabeth001 anneebrulice ben de bu hafta gidecem kontrole şuan 34 haftaya 35 haftalık olcam ama doktor hiç bir şey demedi normal sezeryan falan diye bu sefer gittiğimde söyler mi 🤔 size kaç haftalıkken söyledi nasıl doğum yapacağınızı🤦♀️🤦♀️
[silindi] Elisabeth001 Bende 35+1 deyim. Bana da daha söylemedi. Çoook merak ediyorum bende haftaya gideceğim kontrole umarım söyler.
merve_ayaz9614 Masalmom çok geç değil mi benim de 35+2 40. Haftam tam 14 şubatta oluyor tahminî doğum tarihimde 14 şubat