Betus-27 Sizde de karın alt kısmında felan hafif ağrı oluyor mu Cuma günü kontrolümde doktoruma söyledim ama bi sorun yok gelişme ağrıları olabilir dedi ama 1 haftadır devam ediyor
Gizoos Betus-27 canım doktoruna baktırmışsın sorun olsa söyler diye düşünüyorum. benim ağrılarım var ama rahim ağızı kısalığım olduğu için oluyor yani sende böyle birşey olsa söylerdi doktorun
Esosun Betus-27 ay heöde tam 23. Haftaya 2 gün kala başladı bu sğrılar bende çok korkuyodum fakat normalmiş bu aralar biraz daha fazla büyüdüğünden ve rahim doğuma hazırlık yaptığından kasılıyormuş 🤷🏼♀️ Şu an karnım ağrırken yazıyorum bunu
Betus-27 Bireylulmasali bizde 23+3 üz ☺️ Tedirgin olmamaya çalışıyorum ama neden oluyor anlamıyorum da
Betus-27 Gizoos rahim ağzıma baktı zaten 5cm iyi felan dedi ama bilmiyorum geçmiyorda o yüzden sorayım sizlere dedim hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alsaydık sağlıkla 🤲🏻
Betus-27 Esosun benimde o zamanlar başladı canım evet gelişme ağrıları dedi olabiliyormuş ama nette başka şeylerde okuyunca korkmadım değil 😒
Esosun Betus-27 önceden 19. Haftada düşüğüm oldu bu gebeliktr serklaj yapıldı 1,5 hafta önce o yüzden
3851 Betus-27 evet oluyo rahimde baski var gibi hissediyorum ve bide kaburgalarim nefes alip verdikce agrio
Cns_33 Betus-27 bnmde o haftalar olmustu yaklasik 15 20 gun devamli sonra hafifledi yine ara ara oluyor
Suzii-90 Betus-27 22+3 bende de oluyo bu aralar kasik ağrısı bacak ağrısı 😬 bebisler büyüyor sanirim bu haftalarda artık 6.aya girdik olur böyle ağrılar diye düşünüyorum