uykusuz1parol Tecrübeli anneler awent ve wee baby marka biberon ve emziklere baktım ama sizce hangisi wee baby bazi biberonları uçlari awent i ile ayni duruyor ama kullanan var mi farki nedir bu fiyat farki sadece isimden dolayi mi
Minitontik uykusuz1parol merhaba. Ben lansinoh marka aldım bi araştırın isterseniz. Ucu anne memesine en yakın olan biberonlardan
findikkurdu2 Aventin yenidoğan antikolik ağızlı biberonunu aldım yine emzigide aynı avent soothie yenidoğan aldım ama yanına avent ultra Air alacağım, çünkü anne göğsü şeklinde ve ilk oğlumdan kullandığım kadarıyla bebekler genellikle tut uykusuz1parol uyor
tubiii0106 Minitontik lansinoh pp 240 ml olandan aldm bgun e bebkten 54 liraydi dedgnz bu dimi sizinde?
yasemin333 Happylif3 160 ml ve 240 ml biberon ve iki tane de ayrı biberon başlığı var hızlı akış falan diyor bu sete diyorsunuZ dimi
uykusuz1parol Happylif3 E bebekte var hosgeldin bebek biberon seti ya çevremde kimine soruyorum awent mutlaka diyen oluyor acaba dedim gereksiz pahali mi bana mi oyle geliyor sadece özellikle cam kullan diyenler oluyor kafam karisti valla biberon konusunda
Minitontik tubiii0106 henüz ben kullanamadım bebeğim daha doğmadı ama bütün arkadaşlarım bundan kullanıyor
yasemin333 Happylif3 peki başlıkları hem yenidoğan hem de ileriki zamanlar için kullanıma uygun mu artık o kadar şey çıkarmışlar ki 0-6 ay için başlık 6-12 için ayrı başlık var.Bebek büyüdükçe sürekli yeni başlık almak istemiyorum bu set ihtiyacımızı görürse ben de almak istiyorum
Happylif3 yasemin333 Zaten hepsi içinde kombi canım. Öyle düşün. Ben bu yüzden tercih ettim set olarak.
Gzd_ uykusuz1parol emzik de de biberonda da avent kullandık kızımda hiç sorun yaşamadım hatta emziğini oioi ye geçtiğim için 3 ay dan sonra kendi bıraktı biberonu da sık kullanmadım bunları belirtiyim 🙂
Gull_94 uykusuz1parol bıberon nıcın alıyosunuz burda cok post gordum cunku dogum olmadn bıberon nıcın🤔
Happylif3 Gull_94 Süt az gelirse diye. Yanımızda mama ve biberon bulundurmak zprundayız hastaneye doğuma giderken
yasemin333 Happylif3 öyle bir set ise bende alayım tek seferde hepsi bulunsun içinde her ay için ayrı başlık alacak olsam onlar bile biberon fiyatına yani teşekkür ederim🤗
Happylif3 yasemin333 Kesinlikle. Ben ilk bebeğimde aventte kullanmıştım canım. Ama lansinoh bi kaç level atar avente. Malzemeside çok güzel.
yasemin333 Happylif3 bu ürün pp dimi cam değil cam ağır tehlikeli olur diye almayı düşünmüyordum pp de kaliteli bir plastikmiş