idiloska holly bioil, lierac’ın hamilelik için özel yağı var o olabilir bi de Hindistan cevizi yağı. Ben 16 oluyorum cuma, karnım küçük bol yağlanıyorum sabah akşam.
6217 kubusssss17 eşler allahtan anlayışlı benimkide öyle sağolsun 🥰 alır daha senşn minnoş bol bol muz kaşar süt ye iç canım ben son günler bunu yaptm inan :) benim oğlan bugün 3200 olmuş allahım sağlık versin illa çok kilolu olması yada az olması önemli değil önce sağlık sonra kilo :)
derinsart 6217 ben 2 sene önce tatilde bir kadin görmüştüm muhtemelen ben yaşlardaydi ufak bebegi vardi bikini giymişt heryeri çatlakdi bacaklari karni bacak arkalari büyik büyük catlaklardi doğumdanmi acaba 😕valla öyleyse korktum
momsboys 6217 demekki cilt yapın cok hassas ve kuru 😓 inşallah çatlaklarada bir çare bulunur bir kaç tedavi geliştirilmiş olmadı denersin onları kuzum
T_nisaa 6217 ben de ilk gebeliğimde çoook çatladım her yerim diz kapağımın arkasına kadar şuan üzerinden 6 yıl geçti tabiki geçmiyor ama inceldi ve beyazladı kesinlikle bu şekilde kalmıyor çok hafifliyor