Halise2121 Atesbeyinannesi erkek bebek görünüyor bacak arası baya belli dolu doktorunuz bı tahminde bulunmadimi
yasemin333 Atesbeyinannesi bence erkek bizim de böyle iki bacağının arasında pipi olan bir fotoğrafı vardı😄
Deletedmom27 Atesbeyinannesi bende dün 17+4 tüm gittiğimde net gösterdi erkek… böyle bi görüntüsü vardı ama bizimkinin pipisi az daha büyüktü..bence bu da erkek😂ne demek tercihimi erkekten yana kullanıyorum ne şapşik bi asistana denk gelmişssin😂😂😂
Hailme_1999 Burda cinisyet tahmini yapan çok arkadaş oldu baka baka tecrübeleştik galiba😂 erkek bence
Atesbeyinannesi Ya aslında bu ultrason dün gece çekildi acilde asistan doktor baktı önce kız bebek dedi sonra erkeğe benziyor ama o kordon da olabilir dedi ultrason cihazımız çok iyi değil o yüzden kesin bir şey demeyeyim dedi 🤷♀️😅
Halise2121 Atesbeyinannesi bilemicem kordonda ola bilir ama kordon gibi durmuyor baya bacak arasında pipi gibi duruyor bn öyle goruyom 🤭🤭
Ayseucn Atesbeyinannesi dedi de dedi yani😂 bana da erkek gibi geldi hayırlısı olsun sağlıklı olsun inşallah☺️
Atesbeyinannesi Halise2121 Bana da öyle geldi ama kıza daha çok benziyor dedi başta sonra ben tercihimi erkekten yana kullanıyorum dedi bir de şaştım kaldım 🤷♀️😅
Tubatunc1991 Bende 19 haftaligim daha tam belli değil daha yeni oynamaya başladı kalp gibi atiyo sadece onu hissediyorum
Atesbeyinannesi Ay perşembe inşallah doktoruma randevum var belki o zaman öğreniriz cinsiyeti yazacağım ben de 🥰🥰😅
yasemin333 Tubatunc1991 kuzum hiç belli değil yaa iki büklüm durmuş😁 bacak arası görünmüyor düz yattığı ultrason fotolarında daha iyi belli oluyor