ysmn_kck17 Bugün doktora gittim 2li tarama sonucum normal çıktı . Buna sebeb 3lu ve 4lu ye doktorum gerek duymadı . Sizce fikirleriniz nelerdir ?
Tuba18 ysmn_kck17 bana da gerek duymadı doktorum zaten sonra ayrıntılı ultrason oluyor orda herşey daha netleşiyor
Mumyy ysmn_kck17 benim de ilk bebegimde öyle yapmıştı dr. Şimdi ikincide de 2li tarama testli normal çıkarsa ben de 3 lu ve 4lu yaptirmayacagim
Ecem1818 ysmn_kck17 zaten olması gerekn o benim ve çevremdekiler ikili test normal olunca 3 ve 4 yapılmadı
ysmn_kck17 bus91 Çok şükür . İhmale gelmesini istemediğim için acaba böyle durum yaşayan varmi . En azından bebeğe sağlıklı bir gelecek hazirlamaya daha özen göstermek için . Yoksa başka sebebten değil soruyu sormam .
bus91 ysmn_kck17 yanı ufacık bı şüphesı bıle olsa üçlü isterdi ama cok içine sinmiyorsa baska doktorada git ben pazartesi detaylı ultrs gırdım kendı doktor değil başka bölumde bakıldı cok kafam almadı başka hastene rand tekrar aldım olabılıyor öyle canım senı anlıyorum
ysmn_kck17 Tuba18 Bende ayrintiliyi beklicem . Başka yaptirmicam . Allah’ın izniyle sağ salim gelsin hepimizin bebisleri.
ysmn_kck17 bus91 Çok duyduğum bir doktor bide çok güvendiğim için başka yere de gitmek istemiyorum . Hiç yok yere belki yanlış sonuçlar çıkartır diye . Detayliyi bekleyelim bakalım orda zaten herşey belli olur Allah’ın izniyle 😊