gamzetahsin Hasretdemircii ayniyiz canim cuma bizimde randevu var beklemedeyizz bakalim doktorumuz nasil bir sey dicek 😊😊
Hasretdemircii gamzetahsin birde benim 2. Gebeligim normalde ikincisi erken doğar diyorlar 1. De 39+4 de doğdu zaten diyorum 🙄
LamiyaCetinkaya gamzetahsin 39+2, son 5 gün 💃💃 hafif batma hissediyorum kasıklarımda, bakalım ne zaman doğacak 💃
tuubshh gamzetahsin inş inş hayırlısıyla gelsinler sağlıkla inş bekliyorum bakalım ne zman gelecek sancı
Eise gamzetahsin benim de perşembe kontrolüm ama sanki hamile bile değilim hala çalışıyorum mesela 6.ayda sırt agrım mide yanmamdan uyuyamiyodum şimdi çok rahatım Allahtan hayirlisi😅
Hasretdemircii Sakinee bende aynen öyle düşünüyorum artık bu kadar çektiğim sancılar ile bir tame çocuk doğurmuştum 😨
_imra_1213 ktlu_shyla Biz daha dün 16 haftalıktik, bugün 33 hafta olduk, anlayamazsın zaman çok hızlı bir bakmışsın doğurmuş sun 😀
Hicran52 gamzetahsin çok teşekkür ederim güzel dileklerin için 😍♥️inşallah hayırlısıyla tez zamanda doğsunlar ya