Melek44 Cok sık oluyo ve ne zmn midede şişknlk hissetsem kalpte carpntı oluyo mideden kaynaklı oldgnu düsünyorm carpıntının sizce?
Minnosunannesiii Melek44 AA bak hiç aklıma gelmemişti ama şuan düşünüyorum az önce fenalaştım yemekten sonra midem çok kötü oldu sofrayı topladık başım dönmeye başladı nabzıma bakayım dedim 165 çıktı acaba mideden mi oluyor
Busra3509 Melek44 benimde carpıntım cok. Gün icinde nabzım cok yüksek normalde. Yemek den kaynaklı değil benim biliyorum ama. Aksam biraz meyve yedim sonra carpıntım yükseldi 🤔
tanya25 Melek44 evet bende tam olarak öyle düşünüyorum yemek yedikten sonra çok oluyor daha 9 haftalığım
Bsmlh Melek44 gazla alakalı mideye vuruyor bende aynıyım hatta kötüleştim ultrason bakarken dr bekledi o an geldi be dedı bu tamamen gaz
Melek44 Minnosunannesiii vala bnde basta korktm kalple alakalı die iki defa dktrada gittim kalpte bişi yktu mideden mi dedm yok dedi dktr ama ne zmn afedersin geğirme hissi şiiknlk olsa fark edyorm carpntı oluyo
Smy00ozk Bencede midenen kaynaklı özellikle her yemekten sonra fazlaca yaşıyorum. Sık ve az yemeye çalışıyorum 🤦♀️
Arasmom2021 Evet mideyle alakalı ben çarpıntı için doktora gittim kalbimde bi sıkıntı çıkmadı doktor gastroentolojiye yönlendirdi genelde yemekten sonra oluyor midede yanma bulantı olduğunda kalbiniz çok çarpıyor