Beyazmelekkk esratalha benimkide arkası komple dönüktü kafasının arkası ve sırtı gözüküyordu arkadan popodan bacak arasına bakıldı . Önden gözükmedi yani
esratalha Beyazmelekkk benimkinin yüzü dönüktüü ama bacaklarını üst üste atıodu çarpraz şekilde kapatıyodu kendini yaramaz 😁🥰
Beyazmelekkk esratalha seninle aynıyız resmen ya benimkide uyuyor eliyle yüzünü kapatmış geçen de parmak emiyordu keyifci olacak 🥰🧸
Atesbeyinannesi esratalha Aynı valla canım doktor yapmadığını bırakmıyor dürtüyor hiç umrunda değil 😅😅
Beyazmelekkk esratalha bende erkek olsa gösterirdi şimdiye diyorum bende 16.haftadaym . 10 gün sonra başka Dr A gidicem ben başkası ne dicek bakalım
esratalha Atesbeyinannesi artık belli olsa da ufaktan ufaktan bişilere başlasam 🥰🥰 babynest seti yapmak istiyorum yavaş yavaş iyiyken, sonradan ağırlaşınca fazla bişi yapamam diye düşünüyorum. 🙈
Beyazmelekkk esratalha bizimkiler kesin kız o zaman 🥰 bende bu zamana kadar hep erkek niye hissettim kendime şaşırıyorum 😂
esratalha Beyazmelekkk ben rüyamda 2 kez kız gördüm, eşim de 2 kez erkek görmüş bakalım kiminki çıkcak 😂
Kbrarz esratalha 17+6yim canim hala netlesen birsey yok.13 haftada erkek gibi dedi 16.haftada kiz gibi dedi gibilerle gidiyoz bakalim😫😊
Kbrarz esratalha 18 ocak kontrol var bakalim bundada gostermezse netlesmezse artik 😫bir cicegimiz var 5 yasinda birde bocek istiyoz Allah herkesin kalbine gore versin insallah 🙏🏻😊
Medine_25 esratalha O da doğru erkek olsa bir çıkıntı olurdu en azından ama bence 18. Haftanda tekrar git🥰