Eylul2107 32 haftaligiz kizlar bebek sanki kasiklarimda adim zor atiyorum bel agrisindan öldüm sizler naslsnz
Hilalsny Eylul2107 bende de benzer durum bel degil ama sirtimin bi tarafi sürekli tutuluyo ve biraz yurusem kasigima agri giriyo daha fazla yuruyemiyorum
hilal-a Eylul2107 bugün 32 oldum benim kasiklar değil canım vajinada altta oluyor bilmiyorum bebeğim çok aşağıda belki bende ondandır
Eylul2107 Hilalsny bende yürüyemiyorum hic yürümekte cok iyi geliyormus aslında vajinada enfeksiyon falan olmasn baktirdinz mi hc
Hilalsny Eylul2107 baktirdim 1 kere idrar yolu enfeksiyonu çıktı cok az sonra gecti. Su an durum ne bilmiyorum ama benim gebeligimin basindan beri kasik agrik var en baslarda dusuk tehlikem vardi kanama vardi ondandir dedi doktorlar sonra rahim buyuyo dediler :)
Beyzabuglem Sizni durum benimkinden daha iyi bende 32 haftaligim bebek migdemi göğsüme yukarı itiyor nefesim kesilcek gibiyim.daraliyorum dün konturole gittim doktorda diyo son haftalarin çok sıkıntılı geçer böyle devam ederse dedi
Eylul2107 Beyzabuglem daha 7 haftamiz var gbi cok zor geciyor benim bastan beri ,bobrek mide kasik bel cok zorluyor ilk hamileligmde bel agrim yoktu bunda baya agiriyo ayakta kalamiyom 🙄 birde göğsüm kurudu sizinde oldu mu ne iyi gelir acaba simdiden catladi
Eylul2107 Hilalsny benimde basindan beri sag kasik agrim var napalim cogu gtti azi kaldi saglikla gelsinlerde ,