Beyazmelekkk Kızlar bugün cinsiyeti net şekilde yine ogrenemedik. 3-4 gün sonra başka Dr gitsem diyorum bir zararı olur mu sizce ? Haftadayim 20. Haftayı bekleyemicem
meraklianne1 Beyazmelekkk canım bence detaylını bekle çünkü hiç bi şekilde kesinlik vermeyecekler yada en azından 1-2 hafta bekle 🙄😣
Busra34ybg Beyazmelekkk detaylıyı beklemende fayda var canım ayrıca sık sık ultrason bebeğe zarar verirmiş doktorum söylemişti İngiltere’de 9 aylık süreçte sadece 3 kez ultrasonla bakılıyormuş Oda 3. Ayda 6. Ayda ve 9. Ayda doktorum erkek aynı şekilde eşinede o öyle yapıyormuş
dorugunannesi34 Beyazmelekkk ben 16.haftamda öğrendim bebek şans eseri iki bacağını açmıştı pipisini testistlerine kadar gördük doktor resmini çekti verdi hemen ardından bebiş totosunu gördü sakladı dahada açmadı doktor sansliymissin dedi yoksa detaylida gorcektim
Bilgeenur Beyazmelekkk zararlı oldugunu sanmıyorum fakat ben zorunlu olsaydı sık girerdim keyfi olarak girmezdim en azndan 15 gun gecmesini beklerdm😊
meraklianne1 Beyazmelekkk inan kaç posta yazdım bilmiyorum ama bende öleceğim meraktan bir aydır burda ki cinsiyet değişim postlarını okumaktan psikolojim alt üst 😓 ondan diyorum sana da biraz daha bekle ki hiç değilse net denilsin
meraklianne1 Beyazmelekkk bunu da okudum bi doktor kız diğeri erkek diyeni dört doktor gezdim ikisi kız ikisi erkek diyeni doktorlar alay ediyo gibiler 😩😩
Beyazmelekkk meraklianne1 ben belirlilik olmayınca kız diye düşündüm artık. Dr bugün kız gibi yaptı o kadar
meraklianne1 Beyazmelekkk ben 16+2 yim şuan kıza gibi dedi ama o zaman 13 haftalıktım doktor emin olmadığını yanılabileceğini sadece tahmin olduğunu ve alışveriş yapmamam gerektiğini söyledi 😒
Beyazmelekkk meraklianne1 banada 13+3 te kız Gibi dedi Bugünde 16+2 de kız gibi dedi yine . Kız mıdır sence canm
meraklianne1 Beyazmelekkk valla ben diyorum ya değişen post çok okudum tabi ki önce sağlık ama insan meraktan ölüyo bide şöyle ben mesela bebeğimi kız hissetmiyorum 😫
Beyazmelekkk meraklianne1 bende erkek hissediyorum . Neden o kadar çok erkek hissettim ki ya diyorum kendime . Ama kızlar geç gösterirmis bence kız bizimkiler
meraklianne1 Beyazmelekkk belkide yanılıyorum bende vicdan azabıda çekiyorum bebeğime ihanet ediyor gibi ama doktorlar da söylemesin o zaman göstermiyo desin belki nedir tahmin nedir 😒
Brknly Zararı olacağını düşünmüyorum doktorlar da hiç bi zararı yok diyor. İlk gebeliğinde sürekli merak edip gidiyordum bi sıkıntı çıkmadı. Şimdi tekrar hamilelyim ve riskli olduğu icin sürekli takip ediliyorum haftada 2 kere bakılıyor
Beyazmelekkk Brknly anladım canm ben o zaman haftaya başka bir Dr gidicem başka gözle biri baksın belki kesinlik verir