fulyagah55 Merhabalar 14 haftalık hamileyim ikili taramam 1/50 çıktı yüksek riskli görüldüğü için nifty yaptırdık 4 gün önce ultrason kusursuz herşey yolunda sizinde başınızdan böyle geçip sonuçlar ne çıktı amniyo yaptıran varmı nifty test sonucu kaç güne çıktı
Busbushatun fulyagah55 bende detaylı ultrsnda burun kemıgı kucuk gordu doktor tarama testlerıyle kafa karıstırmak ıstemedıgımden nıfty yaptırdım dırek dun yapıldı 7-10 gun dedıler beklemedeyız rabbım hayırlısını versın🌸
idiloska fulyagah55 ikili tarama yerine nifty yaptırdım, 23 aralıkta kan verdim, 4 ocakta sonuç geldi, çok şükür temiz raporum, bebeğimin cinsiyeti de öğrendim. 10 günü buluyor sonuç.
momsboys fulyagah55 kuzum benimde senin gibi çıktı yılbası haftası oldugu için tam 2 hafta sürdü gelmesi benim ama çok şükür rabbime temiz geldi ultrasonda ense kalınlıgı iyiyse burun kökü güzelse genelde temiz çıkıyor ama benim ultrasonda herseyi çok iyiydi 1:161 di oran yaptırdım çok şükür biraz bekledim ama rahatladım insallah güzel haber alırsın
fulyagah55 momsboys benim de ultrasonda herşey iyi kan 1/50 yaşa göre tik 1/188 çıktı umarım benimde temiz gelir 2.hamileliğim