Kybsss Kızlar kayserili hamileler var mı kayserideki özel hastanelerin doğum ücretlerini biliyor musunuz 🙂
FeriDee Kybsss ben hümada gönül erkan normale 1500 sezeryana 1100 dedi. Sendika varsa indirim olacakmış
Haziranannesii Nuuurrr iki paket var birine 3200 diyorlardi diğeri daha yüksek hatırlamıyorum ama galiba zamlanmıș bende yarın öğrenicem
EsinKaraglle Nuuurrr memorial ülkü aksoya gidiyorum. Normal doğum paketi 3670 vip doğum paketi 3670+1600. Ben öğretmenim sendika indirimi olacak 3120 tl normal paket, 3120+1600 vip fiyatı oluyo. Ben normal paketi seçtim
Haziranannesii Nuuurrr evet ben birkaç ay önce sormuştum ama geçenlerde fiyat arttı diye biri dedi son zamanlarda konuşuyorlar fiyatı bide bildiğim kadar indirim yapıyorlar bir gittiğinizde konuşun bence
SevimErcis Erciyes Hastanesi 1500 ve 3000 arasında değişiyor. Medical palace 1700 civarı Acıbadem 6000 tl yi buluyor. Kızılay Hastanesi 1200 tl diye biliyorum
Melegimmm1244 SevimErcis Aden23 tmm cnm teşekkür ederim lireac eczanede satilir mi kakao yağı bildiğin marka varmı yoksa farketmez mi
EsinKaraglle Nuuurrr doktora göre değişiyo olabilir yalnız onu bi sorun bence çünkü bana doktor kim diye sorup ona göre fiyat verdiler. Ülkü hanımın normal doğumu da sezeryanı da aynı fiyat dediler. Standart pakette lohusa şerbeti ve bebeğin ilk bakımları vs var oda süslemesi yok sadece kapıya hoşgeldin bebeğim diye yazı asılıyomuş süslemeyi kendiniz yapabilirsiniz dediler. vip de oda süslemesi fotoğraf albümü kuaför hizmeti falan da var. Ama bana artı 1600 lira çok fazla geldi açıkçası
Nuryet Kayseri memorial hastanesinde Nilgün Hanım normal ve sezeryan aynı fiyat standart paket 3900 TL. Vip +1600 TL. Standart pakette hastane süsleme, kuaför ve makyaj hizmeti, lohusa şerbeti, 7 tane foto dan oluşan albüm. Vip pakette ilave olarak 35 foto dan oluşan albüm, suit oda. Bence 1600 fark için değmez bu fark.
Pelus Nuryet gerçekten fiyatlar çok uygun,Ankara’da sırf doğum,kuaför ve lohusa şerbetine 7250 tl vericem,muayeneler,nst filan dahil değil..
Agahprensinannesi Nuryet merhaba siz doğum yaptınızmı memorialde yada bilgimi aldınız Bende o hastanede doğum düşünüyorum da her doktor için farklı fiyatmı var acaba
Nuryet Agahprensinannesi henüz doğum yapmadım. Fiyat ve içerik ile ilgili bilgi alınabiliyor. Her doktor için fiyat farklı mı onu bilemiyorum. Nilgün hanımın hastasıyım. Ancak yılbaşından sonra fiyat artışı olabileceğini belirttiler.