1hamis1bebis Selamlar, 29 haftalığız azar azar alışveriş yapıyorum ama kafam bazen çok karışıyor. Bedenleri ayarlayamamaktan korkuyorum. Sizler neleri kaç beden aldınız acaba? Mesela ayaklı tulum kaç beden almalı?
Mommmyyy 1hamis1bebis ben de yarın 29 oluyorum 4-5 tane 0-3 ve 4-5 tane de 3-6 aldım fazla almaya gerek yok bebiş ne kadar doğacak belli değil zaten zor da değil alması gider alırım ya da eşim alır diyerekten abartmadım
sumeyye60 1hamis1bebis Patikli tulum çok alma boyu çabuk uzadığından bebeği geriyor çok giyemiyor dedi arkadaşım ben de 3 tane aldım daha almicam 😏 ama tulum çok seviyorum patiksiz olanlardan alıyorum şimdilik ama 3-4 taneden fazla almıcam. Önümüz yaz olacak deniz kenarındayız bi de. Lazım olursa gider alırız e-bebekten 🤷🏻♀️
sminas 1hamis1bebis ben cm bakarak alıyorum her markanın farklı oluyor bebek zaten 49-53 cm arası doğuyor 62 cm ve üzeri almakta fayda var diye düşünüyorum 🌸
iey 1hamis1bebis ben 9 aya kadar aldım birşeyler. Duramıyorumkiii :) eksik olmasın da aman fazla olsun napayım
1hamis1bebis sumeyye60 bizde iste Izmir Cesmede yasiyoruz havalar suan bile sicak mart sonu dogum havasi nasil olur diye kafam karisiyor 🙄 fazla sey alma diyorlar bazende gozume az geliyor celiskili bir durumdayiz yani 😂
maybeoneday Bende 4-5 tane aldım çoğunluk patiksiz al diyor. İlk ayda boyu kilosu çabuk artıyormuş patiksiz alıp çorap giydirmek daha mantıklı 🙂
Gulsenela Ben de aynen bir kaç tulum birkaç zıbın aldım beni bir iki ay en az götürecek şeyler var 3-6 da aldım altlar tişörtler gerisini gider alırız heryer de herşey var stoklamak mantıklı gelmiyor bana da elzem şeyler olsun yeter 😊
dilaraky Ben yenidoğan ve 0-3 ay aldım 3-6 bir tane tulum aldım almayı düşünmüyorum bedeni önden mi gider küçük mü olur bilemiyorum malum mevsim de değişiyor. O zaman almayı düşünüyorum
Aselm25 Bende aynı konuyu düşünüyorum soğuk memlekette yaşıyoruz 0 3 ay kalın kıyafetler almalımıyım e şimdi mevsimden dolayı yazlık kıyafet pek bulunmuyor 3 6 aylıklarında yaz mevsimine geliyor nasıl alacam ne alacam kafam karışıyor