Busrans Vajinismusum alttan muane olamiyorum ama seseryan olmak zorundayim ama esim bunj bildigi halde normal doguma zorluyor beni
mmk01 Busrans cnm bnde de vajinusmus illeti var çok zor atlattım gerçi atlattım sayılmaz kasılma yapıyor elde olmayarak bnde kara kara düşünüyorum
Busrans ktlu_shyla afedersin ama guldun sandjm hakkini helal et simdi esim dovdu beni hic ii degilim napicam bilmiyrm
Bireylulmasali Normal doğum olursa sonrasında ilişkiye daha rahat girersiniz diye düşünüyor bence eşin
Busrans Bunun ne kadar lanet bisi oldugunu yasamayan bilemez o iliskiye bile binbir zorlukla girdigimi neler yasadigmi kmse bilemez agzi olan konusyo iste.
BTSG04 Busrans vajinismusun tedavisi var keşke bir uzmanla bu konuyu görüşseniz hayatınız kolaylaşır. Gidip tedavi olmadığınız sürece düzelmez malesef
esengl_ Busrans sanki eşin doğuracak sende doktorun la konuş ufak bir paln yapın doktor desin eşine çatı si dar ve bebek normal doğuma uygun değil diye sizde rahat edersiniz 🤗
esengl_ Busrans bende vajinusmusum atlatmadan tam hamile kaldım. Ama bende normal istiyorum çok korkuyorum ama zorluycam kendimi
minik_kalbim Busrans bende gecirdim atlattim ama vajinal muayene olamıyorum sadece ilişkiye aliştm oda esim anlayisli davraniyor diye.Sezeryan istiycem👍
Busrans YenidenAnneOlmak kotu insan kotudur anndmd kufir edio bana oule bi tek o ailssi degerli ama rabbim onu ailssi ile sinasin baska bisi demiyrm