babyceylan 30 haftalık bebek gelişimi nasildi muayenelerde bebeklerin boy kilolar ne kadar, sizler kaç kilo aldınız?
threestar babyceylan 29+4’te 1410’du, şu an 32+4’üz yarın gidicem aylık muayene için tahminen 2000’e yakındır diye düşünüyorum. Ben ilk 3 ay 5 kilo verdim, su an verdiklerimle beraber 11 kilo aldım
Goncikim babyceylan 33 haftalığım 11 kilo aldım ama riskli gebelik geçirdiğim için hep yattım hiç yürüyüş ve hareket etmedim😞 eğer etseydim daha az alırdım,yatarak bu kadar oldu
babyceylan Ebrubkrkyn daha çok yenisin bulantı kusma iştah kaybı olabiliyor 16. haftadan sonra her şey geçip kilo alımına başlarsın merak etme ben 18. haftaya kadar hiç kilo almayıp sonra almaya başladım 6 kg ile devam ediyorum yola şuanda 29 haftalık olucaz 2 gün sonra
threestar Goncikim ben yürüdüm ve işlerimi yaptım ama ben de 11 kilo aldım 33 haftaya 2 günüm var 🙈 kendinizi üzmeyin bence
babyceylan Goncikim bende ilk gebelikte 20 kg aldım ilk 5 ay ve son 3 ay hep yattım hareketsizlik kilo almaya çok sebeb haklisiniz siz çokta almamissiniz doğum sonrası veriliyor merak etmeyin. Sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza insallah