nevfel merhaba hanımlar , bebek doğduğunda kulağına okunan ismi kimliğinede yazılmak zorunda mıdır? Örneğin iki isim okunacak ama kimlikte bir tanesi yazilacak.Amaç uzun isim kullanılmaması.
Azrabetulunannesi nevfel canım aslında şöyle de birşey var çocuğun kulağına konulan isim değilde herhangi bir isim okuyorlar ki büyü vb. Tesir etmesin diye
Beyziikoo nevfel Bu kulağa okunan isim bizlerin ahirette çağırılacağı isim olmuyor mu? Mesela annemler kulağıma başka okumuş ki bunu 24 sene sonra öğrendim 🤣🤣🤣🤣 Kimlikteki adım başka annem kulağa okunana o göbek adın dedi 🤦♀️🤦♀️
Aslanannesiayse nevfel bende öyle diyorum eşime sen istersen kulağına çift isim oku Ama kimlikte tek isim yazsın
nevfel Azrabetulunannesi diyelim ki iki isim okundu ve okunan bir ismi kimse bilmiyor. bu sekilde olur mu yoksa tamamen okunan baska kimlige yazilan baska mi olacak ?
Havva Okunan ismi kullanmamız gerekir dinen iki isimse birini yazdırabilirsiniz kimliğe önemli olan okunan ismi kullanmak
Azrabetulunannesi M@nevfel#12564824 kimse bilmeyecek sen bile unut çünkü büyü gibi şeyler isme yapılır kulağa okunan isme tesir eder bu ismi kimse bilmediği için evladına uğramaz inşallah
Kadze nevfel eşim tarafında kimlik ismi başka kualga da kurandan isim seçilip okunuyormuş bende bişe demedim öyle yaptık kimlikte yazmio isim ama kulağa okunan isim yani