Beyzahezer Zübeyde Hanım doğum hastanesinde ayrıntılı istediler ve cektirdim 1 dakika sürdü simdi şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum hangi bölümden randevu alabilirim yardımcı olurmusunuz kızlar
aysenurbdk Beyzahezer Şehir hastanesinde de çok uzun süre bakacaklarını sanmıyorum 5 10 dk sürüyo ben yaptırdım. Normal gebe polk doktoru yönlendiriyo ayrıntılıya. Ama genelde 3lü taramaya gidildiğinde randevu veriyolar
momsboys Beyzahezer özelde 45 50 dakika bakıyorlar ama 450 tl civarı bütcen varsa sinan tan beye yaptırmanı tavsiye ederim bende ona yaptıracağım
Fundogan Beyzahezer bende Zübeyde hanım da yaptırdım canım 10 dk ancak bakmışlardır devlet hastanesi covid den dolayı sanırım hiç ilgilenmiyor maalesef
sntn Beyzahezer önce normal gebe takibe randevu almanız gerekiyor onlar yönlendiriyor ben 3 kere girdim şehir hastanesinde detaylıya bebeğimin beyninde kist vardı o yüzden çok uzun sürmüyor 15-20 dakika falan sürüyor şehir hastanesinde
Beyzahezer Fundogan başka hastaneye gitmeyi dusunuyor musun peki sana bi nebze daha iyi bakmışlar canim
Fundogan Beyzahezer yok canım suan 24 haftalık olduk zaten açıkçası maddiyat varsa özel le giderdim ama maalesef olmadığı için başka hastaneye de gitsem devlet olcak hep aynı bakıyorlar