Glyldz Kizlar 25+1 gunluk hamileyim surekli lavaboya gdiyorum yarim saatte 3 4 defa gttigim oluyo normalmi degilmi bilmiyorum henüz dr a gtmedim. Neden boyle olur bilgisi olan varmi ??
Tugba9109 Glyldz normal canım benim . Bebek büyüdükçe idrar torbasina baskıda bulunuyor ve sürekli idrara çıkmana sebeb oluyor. Eğer daha yaşamadıysan da böyle hapşırınca gülünce falan da idrar kaçırdığın olacak . Şimdiden allah kolaylık versin .
Tgbabsra Glyldz 17 haftalık ğım normalde de çok su içen ve idrar a çıkan biriydim hamileliğimi 5 haftalıkken ögrendim ama ondan önce den beri hep sık sık başladım çıkmaya hala devam ediyor günde 20 defa tuvalete gidiyorum
Glyldz Sahura kalkiyorum ya yatana kadar sabah oluyo ikidr bi lavaboya gidiyorum 🤣🤣 korkudan gezmeye gidemiyorum disarda tuvalete gidemiyorum birde 😔 Allah tan yanliz degilim 😀
Tgbabsra Glyldz dışarda tuvalte altıma yaparım yine girmem ya öyle bir huyum var oldu bitti çok tiksiniyorum
Glyldz Tgbabsra bnde bi iki defa cok zorda kaldim girdim enfeksiyon kaptim bidaha tövbe dedim o yuzden disarida cikmamaya ozen gösteriyorum
Leonida Bende ben de mi sıkıntı var acaba diyordum herkes aynı durumda demekki 😆😆 evde hadi neysede dışarda dolasırken tuvalet parası vermekten helak oldum 😂
Glyldz Leonida sen yinr disarda tuvalete gidebiliyosun bn gidemiyroum da evden cikmadan gidiyorum assaya iniyorum hızlı hixli isimi halledip donuyorum yoksa altima ederim heralde 😂
Sakman Peki arkadaşlar bişey sormak istiyorum çok lavaboya gitmenin haricinde çamaşırınızda ıslanmada oluyormu acaba
Cnkuzu Kizlar bizde 23 haftaligiz kasiklarda agri ve cok sık idrara cikma varsa intihapta olabiliyormus ben bugun gittim idrar testi yaptirdim bakalim ne cikcak
Cemoss Glyldz canm bende oyleyim 27+3 tyim idrar yolu enfksyonuda varsa sk sk idrara ckarsn tabi yanma agrida eşlik ediyosa yoksa bebegin baskısından dolayi oluyodur 💕💗💞 ben enfksyonuda yasadgm icin ordan biliyorum
Lonelinesss Glyldz bende öyleyim ya diyorlar ilk 3 ayda çok sık çıkarsın benim ilk ayda olmadı bir aydır sık sık gidiyorum gece bile uyuyamıyorum 😔
Glyldz Lonelinesss ayniyim ya bebekte hareketli bnm hem tuvalet hem bebegin tekmeleri baya zorlaniyorum
Ssulee Glyldz ohooo daha yolun basindasiniz 30lu haftalara gelince tuvalete gidio cikinca gene kapisinda geldigini sanip gene girceniz🤣🤣
Ssulee Glyldz ayni ole oluyo insan sivi bisi icmeye korkuyo🤣🤣 ama guzel acidan dusunelim bobreklerimiz sagliklimis demek 😎