Madinanin-Annesi Kizlar sizdedemi vakit gecmiyor?Biz sanki 1aydir 22deyiz.Gecmiyor bu zamanlar.Birde bebegim artik az haraket ediyor.Kötü degildir insAllah
[silindi] Madinanin-Annesi Madinanin-Annesi banada geçmiyo asla vakit korkma düzene girmeyi bekliyodur 24 haftada tam anlamıyla düzene girer için rahat olsun
Aysekrcy Madinanin-Annesi sanırım evden çok dışarı çıkamıyoruz diye herşey normale dönse şu belayı atlatsak zaman su gibi geçcek gbi şimdi hergün aynı saat geçmiyo gbi 🤦🏻♀️
yusralina68 Madinanin-Annesi Aynen valla evde dura dura içimiz sıkıldı insaAllah eski günlere en yakın zaman da döneriz eski günleri özledim 😌
Madinanin-Annesi [silindi] ya nerde kaliyorsun?Ben ukraynada buralar soguk)hatda sabaha kar dediler bakalim
AyseAli_07 32+2 olduk bizde gece uykusu yok bazen bizde heycan desen dorukta tabi sizde durumlar nasıl dünyalar güzeli anneler 😍😍😍😍😍
Madinanin-Annesi AyseAli_07 az kalmiw saglicakla al kucagina InsAllah.Bizdede durum woyle.Son zamanla korku geliyor ben nasil dogurucam,ya bana bir sey olurda evladima kimse iyi bakmaz sorular sorular
Ysmnaltnkya 33+3 olduk gece uykuları şimdiden yok şişkinlik çok 🙈 henüz daha yalancı sancı yaşamadım nasıl bir sancı bu ya merakla beklemekdeyim🥰
Ysmnaltnkya Madinanin-Annesi yani yok gibi çünkü ne denediysem ben pek faydasını göremedim yediğim şeylere dikkat ediyorum bol bol su içip yürüyorum ama akşam olunca şişkinlik çok fazla