EsrSvm Nurkose03 Bu ay tam 18. ay .Bat 25 İnşaallah hepimiz için hayırlı zaman bu aydır.Bekleyen, isteyen herkese Hayırlı Sağlıklı evlatlar nasip etsin işnşaallah Rabbim ..
Nurkose03 EsrSvm amin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin,🙏🏻
EsrSvm Deryaaa1 Kuzum dün peçeteye 2 kere ince kıl gibi bir leke geldi.Yumurtlamanın 3.günüydü neden oldu bilemedim.Göğüslerim çok şiş ara ara kasıklarıma batan bişeyler oluyor.Ama geçen ay da böyleydi.Eğer Adet olmazsam 24 Ocak Pazar test yapıcam bakalım 🙈
Nurkose03 Deryaaa1 mide bulantısı çok fazla artık uyuyamıyorum o derece Bi de kasıklarımda batma var sende var mı belirtiler
Deryaaa1 Ben de geçen ay kimyasal geçirdim, o yüzden belirtileri biliyoruö. Bu ay öyle değil maalesef,umarım canım senin sağlıkla bu ay tutar😍 EsrSvm
EsrSvm Deryaaa1 Allah razı olsun canım benim.Her ay aynı şeyleri yaşadığım için pek umudum yok ama yine de Allah’tan ümit kesilmez.İnşaallah sana bana isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip olsun 🤲🏻❤️
gel_artik_bebegim Deryaaa1 ben de kimyasal geçirdim kötü de olsa tecrübe oluyor ben de artık biliyorum belirtileri ☺
Deryaaa1 Oh oh maaşallah, belirti olsun belirti güzeldir🤗 ben de yok canım bu ay belirti😔 sağlık olsun, güzel sonuçlar alın inşallah💕 Nurkose03