Nurov Selam kızlar 34+1deyim, doktorum bebeğin iri olduğunu muhtemelen sezaryen olacağımı söyledi, son haftalara doğru netleşirmiş durum, iri bebek anneleri kaç kg ile sezaryen oldunuz yazarsanız çok sevinirim teşekkürler😘
Babyy1S Nurov 3800 demisti normale uygun oldugumu soyledi gelmedigi icin kanala da girmedigi icin 4kilo 50gram olarak dogdu normale engelms kilosu
Ceylanaydemir Nurov 38+3 te 3600 dü 39+1 olduk ve halaa doğuramadım kaç kilo olucak merak ediyorum gidişat sezeryan gibi 😒
Nurov Eymenimmmm maşallah kuzuya 🧿 ne zaman belli oldu peki sezaryen olacağı son haftalarda mı netleşti
Eymenimmmm Nurov aynen hep önden gidiyodu 36.haftada byle giderse sezeryan olur demisti doktor oylede oldu 39hftalikken doğdu bide ölçümler ynlis yapilmis sanirim enson kontrolumde 4180gram dmsti ogun gece doguma gittim bi dogduki 4670gram😄
Nurov Merve8494 oy yesinler benim de 4ü bulurmuş ama 3700lerde bile gelse riske atmak istemiyorum, biraz zor kavuştuk da biz😂
Bursa97 Merve8494 ne kadar önden gidiyordu bebeğiniz de bu kiloda doğdu maşallah çok güzel doğmuş 🥰 benimkide 2 hafta ondan gidiyor şuan 34 ama doktor 36yla uyumlu dedi.suan 3 kilo falan doğuma kadar kaç olur merak ediyorum açıkçası o yüzden sordum 😊
Merve8494 Nurov doktor zaten kontrolünü yapar 200 300 gram oynayabiliyor kilolar bebeklerde Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin 😊
aysutemiz Eymenimmmm masalh bebeklerinize neler yediniz de öyle oldular yada ilac olarak farklı seyler mi kullandınız acaba
Nurov Sağolun kızlar, sağlıkla kucaklayalım da hiç önemli değil nasıl geldikleri, eksiği olmasın fazlası olsun bebişlerimizin😍😍😍
Eymenimmmm aysutemiz bünyeyle alakali sanirim canim ama ceviz süt kasar muz bunlari yiyodum cok degil norml olarak ama hep bebise yaramis yediklerim
Nurov aysutemiz aysutemiz folik asit, süt, muz, hurma vs çok yedim bende, ama sanıyorumki genetikle alakalı annemin iki oğlu da 4 kg üstü doğmuş
Nurov Ceylanaydemir bakalım haberdar edersin bizi de, az kalmış senin bende bi 37yi devirsem içim rahatlicak, erken doğumdan hep korkmuşumdur çok şükür öyle bi risk yok ama belli olmuyo bu bebeler😁
Ceylanaydemir Nurov Bi doğrayım uzun uzun yazıcam inşallah buraya 😅Ben normaldende korkuyorum sezaryendede ikiside korkunç geliyo hayırlısı hakkımızda
Nurov Ceylanaydemir beni normal geriyo biraz ama sezaryenden yana içim rahat ameliyat sonuçta, bakalım hayırlısı hangisiyle o olsun sağlıkla olsun inş😇
gamzelim2234 @Nurov 36.haftada 3.650 ydi şimdi 38.haftama giricem bakalım kilosuna göre sezeryan vericek doktor maşallah diyelim tosuncuklarımıza 🥰
Nurov gamzelim2234 maşallah 🧿 sizinki de 4ü devirir bu gidişle, oy tontiş bebekleri de sevmesi nasıl güzel olur, sağlıkla gelsinler😍