Sulleersoy Tecrübeli anneler anne memesine en çok benzeyen gaz yapmayan biberon öneriniz nedir. Kullandığınız memnun kaldığınız ürünleri yazarsanız çok sevinirim.
Gamzeakd Sulleersoy bir de gaz yapmayan tommietipie ye bakın isterseniz . İçinde dönen bişeyi var değişik ve kolik bebekler için özellikle yapılmış .
Mcakir Sulleersoy henüz kullanmadım ama baa tüm çevrem avent dediği için küçük pp biberonunu ve büyük cam biberonunu aldım😊
Babyy1S Sulleersoy nuk aldım oncekileri tutmamisti nuk u tuttu normalde bebegm de gaz problemi olmadigi icin biberondada gaz problemi yasamadik
Gamzeakd Meriwa yaa öle değil işte bu tommietipie nin içinde fırıldak gibi bişi var içtikçe dönüyormuş 😂 aman ne bilim hoşuma gitti baya da övüyolar. Bi bundan bi de avent alırım ben belki
Meriwa Sulleersoy tüm biberonların kolik bebekler için gaz yapmayan biberonları var cnm normal avent aldım yeni doğan setini pp aldım ben kullanıyoruz cok da memnunuz
Sulleersoy Gamzeakd bende normalde öyleyim ama bezdim artık onu araştır bunu araştır 😂 tam diyorum bu güzel alayım daha güzeli çıkıyor karşıma