Hazalgok Kızlar merhabalar.5 buçuk aylık hamileyim ama günde 2 kez iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum.vajinal koku oluyor sizde de oldu mu ne yapicam çok rahatsız oluyorum.
Fatmasp Hazalgok bende üç kez değiştiriyorum neredeyse. Akıntıdan dolayı. Normal olduğunu düşünüyorum çünkü herşeyim temiz çıkıyor. Bide havalar sıcak onunda etkisi var canım
eCeCik Hazalgok günlük ped kullan eğer mantar yapmıyorsa enazından onu değiştirirsin ben öyle yapıyorum çok rahat. Çok uzun zamandır kullanıyorum hatta yıllardır bende öantar kaşıntı yapmadığı için doktor bi sıkıntı yok devam edebilirsin bi zararı yok ded.
Tugba9109 Hazalgok canım Bende o sıkıntıyı çekiyorum . Ben internetten falan araştırdığımda duş falan alırken vajinayı birebir suyla sabunla yıkamayın . Vajinayı ıslak bırakmayın yazıyordu. Öyle yaptım orayi hiç ıslak bırakmadım ben şuanda rahatladım. Bazen arada nemli kaldığında hemen kokmaya başlıyor. Oturduğum yerden rahatsız oluyorum kokusundan.
Rasev Hazalgok pamuk pedler varya bambunun onlardan alip kullan zararida yok onun yikiyip yine kullana biliyosun
eCeCik Hazalgok kötü olmuş tüh üzüldüm normal eski aylet falan yırtıp koysan acaba olmaz mı kilot gibi kumaş oda
Crktnmltm Hazalgok Tuvalete çok fazla girdiğim için 3 4 kere değiştiriyorum. Bazen daha fazla bile oluyor. Akıntı denilen olay hepimizin derdi 🤦🏻♀️
Busecetin Benimde böyle bir sorunum var ilk enfeksiyondan korktum doktor test yaptırdı birşeu çıkmadı kültür de temiz sürekli çamaşır değiştiriyorum ve çok rahatsız oluyorum kokusundan ped de işe yaramadı ne yapacağı ı şaşırdım sıcaklarda bastırıyor artık
Rasev Hazalgok ben azeriyim canim turklerin yutub kanalindan gordum aliekspressde satiliyo bide qaliba eczanelerde satiliyo ben azerbaycanda bulamadim yinede sen onu araştir çok iyi bisey ondan al rahat kullan gunluk gibi bisiy yikayib kullaniyorsun 10yila kadar devamli
MelikeAkyzeliker Hazalgok sirkeli suyla yıka gunluk faydasi oluyor biraz hem mikrobunuda kirar doktor demişti bana
Snur94 Hazalgok Progestan kullanıyormusunuz bende değiştiriyorum günde iki defa ilaçtan dolayı koku oluyor bende