Happykariner Kızlar bugün regli gecikmemin 2. Günü. Net görmek için pet taktım koyu sarı tarzda akıntım ben sizce kana mı döner ? Burda hamileler şeffaf olması gerek akıntının diyor çok üzgünüm kafam karışık kaygılıyım
Herbisey Happykariner 12 haftalik hamileyim ve hamile kaldığım ay coook fazla şekilde sarı akintim oldu hatta bu yüzden hamile olmadığımı düşünmüştüm. Yani tabiki herkeste aynı olmaz ama benim en belirgin belirtimdi diyebilirim.
Denizesin Happykariner varsa testte çıkar bence yao test kafan rahatlasin eğer yoksada regli olursun en azından rahatlayinca. Ben çok aikinti çektim geçen ay stres yaptım test yapmadım geciktikce geçikti.varsa çıkar canım allahm inşallah vardır dualarım seninle
Herbisey Happykariner evet oldu bir de göbek deliğimde ağrı da oldu. Hamile olduğumu öğrendiğimde de devam etti adet olacak gibi ağrılar sonra geçti
Adana01gg Benimde çok akıntım vardı şuan azaldı reglime 2 gün kaldı kasık ağrılarım var 3 gündür ve göğüslerimde ağrı damarlanma var hamile olduğumu hissediyorum ama bilmiyorum 🤷🏼♀️
Denizesin Happykariner benimde ram 16 ay oldu olmuyor . Eşim de sürekli çok stres yapıyorsun biraz rahat ol ondan olmuyor diyor iyice stresbyaoiyoruk o öle dedikçe.🥺 Ama inşallah senin vardr bu ay tam 9 gün gecikti reglim hicbirsey çıkmadı