Merimex Muayene de dört boyutlu renkli bakan bir hastane doktor varmı acaba bildiğiniz yüzünü görmek istiyoruz eşimle Pendik’te varmış ama eş giremiyormuş muayeneye sanırım.
Ebrudas25 Merimex çoğu yer eşi içeri almıyo canım ümraniye esatpaşada bi özel klinik var dr oktay bey diye eşimi içeri aldığı için sürekli ona gittim çok ayrıntılı ve güzel konuşuyor yaşı biraz var ama 20-30 dk ultrasonda vakit geçiriyor ayrıntılı konuşuyor ayriyetten bi çok özel hastaneye göre muayene ücreti çok uygun sgk lıda sgk sız da 100 tl muayene ücretiyle bakıyor
Tubasahra Merimex istediğiniz buysa Adatıp hastanesi Tuba Tarhan her Muaynede bakıyor burada 4. Ay dı.Eslerde girebiliyor.
YrdBursa Merimex Sancaktepe/sarigazide Özel bölge hastanesine gidiyorum bende renkli ultrosanda aldi eşimi iceri hatta video cekin falan diye hatırlattı bile 😁
YrdBursa Merimex rutin kontrollerimi Mine tüzel doktor bakıyor ama renkliye başka doktora yönlendirdi ayni hastanede . Her seferinde renkli yapmiyo isteğe bağlı sanırım ben sormadım simidye kadar 😊
Basakcum Kozyatağı Acıbadem’e gidiyoruz, tüm muayenelerde ultrasonu açıyor, eşimi de içeri alıyor. Dr Cem Öncüloğlu
Ebrudas25 Tazegebe1 detaylı bakıyor mu tam olarak bilmiyorum klinik numarasından istediğiniz gibi doktorla iletişime geçip sorabilrsnz
Merimex Bbbuuusssrrraaa sadece eş girmesi değil sorun şuan gittiğim hastanede eşim giriyor ama ne 3 boyutlu ne dört boyutlu renkli vs bakmıyor.
Ebrudas25 Merimex renkli ultrasonu var bizde hamilelik boyunca renkli görmek istediğim için sürekli ona gittim birçok hastanede yok renkli ve eşleri içeri alma durumu yok yani burası alıyor sıkıntı yapmıyor istediğin gibi herşeyide cevaplar tlf numarası var doktorun sürekli iletişim halinde olabiliyosun ama doğum vs yaptırmıyor sadece muayene ve izlemler
Tubasahra Merimex En son 165 TL ydi.Turk metal indirimiyle 130 TL veriyorduk biz.Yuzunu göstermek için çok uğraşıyor doktor.Gerci benim bebeğim o elini hiç yüzünden çekmedi çok ugrasincada kıçını döndü bize. 😂😂😂3 hafta önce 30 haftalik doğdu kuvezde resim cekiyorlsr hala o eli yüzünde 😍