Derya38Ba Sevgili kadınlaaarr🌺 38+4 hafta. nişanım bu sabah geldi çook haffif belim ağrıyor hiç rahatsız etmiyor beni. Doğum yapanlar nişandan ne kadar süre sonra doğum yaptınız ya da bilgisi olaan? Acaba ne zaman doğuracaam
guneysmom Derya38Ba canım aynı başlığı bende açtım Pazar günü nişanım geldi 1 cm açılmam var benimde hafif belimde ağrı vardı ama hala doğurmadım 😅 bugün randevumda hala 1 cm acıklığım olduğunu söyledi doktor ilerleme yokkk bekliyorum. Bana da kişiden kişiye değişiyo dediler gerçekten doğru 🤷🏼♀️
Tugcetugce42 Derya38Ba benim 2.gün doğumum gerçekleşti nişanım geldikten sonra canım ama kimisinin o günde başlayabilir kimisininki 1 hafta sonra da başlayabiliyor değişiyor yani
Seval22 Derya38Ba ilk nişanım çatı muaynesinden sonra oldu 10 gün sonrada kendiliğinden nişanım geldi tekrar 1 gün sonrada doğum yaptım
Derya38Ba Busbus58 nişanın geldikten sonra ağrıların var mıydı bel kasık ağrısı falan hafif ya da şiddetli?
Derya38Ba guneysmom aaayh bi bıkkınlık geliyor artık daha doğrusu sabırsızlık😂 benimde hafif belim ağrıyor başka da belirti yok kaç haftalık senin bebiş
Busbus58 Derya38Ba evet vardı bir gün hafif geçti doğumun olacağı gün iyice şiddetlendi gecesine gittim acile sabah doğmuştu
Tugcetugce42 Derya38Ba ilk gün yoktu ikinci gün hafif hafif başlayıp saatler sonra şiddetlenmişti senin ağrın var mı
guneysmom Derya38Ba aynenn eşime diyorumki bu beniim yüzümü hiç merak etmiyo herhaldee 🥺🥺 gülüyo oda 😂😂
Derya38Ba Busbus58 çok hafif belim ağrıyor karnım sertleşiyor onun dışında bişi yok hafif geçiyor benimde
Derya38Ba guneysmom yaa varya neler düşünüyoruz bazen kafayı bozacak şekilde düşünceler geliyor aklıma ayh diyom doğursam da kafam temizlense😂
Derya38Ba Tugcetugce42 hafif bi bel ağrım var iki defa bıçak saplanıyor gibi bi ağrı oldu ama dayanılacak bi ağrı yani bişeyim yok diyebilirim
Tugcetugce42 Derya38Ba biraz bekle ılık bi duş al istersen canım ağrıların fazlalaşırsa yada kanaman falan olursa hastaneye git benim dayanılmayacak şiddette ağrılarım vardı 125 lerdeydi ağrım ve 2 dakikaya bir giriyordu gerçi bazı hanımların ağrısı olmayabiliyor ama bekleyin biraz bakalım Allah hayırlı güzel Doğum nasip eder inşallah canım Doğumun yakın gibi gözüküyor ☺️
Derya38Ba Tugcetugce42 çok heyecanlandım gıı😍 sağol canım amin rabbim selametle kucaklamamızı nasip eylesin🙏🏼 Bekliyoruz yavrucağımı bakalım sağ salim🌺
Derya38Ba Tugcetugce42 kız tuğçe karın sertleşmeside belirti sayılıyor mu yani bebek toplanıyor gibi oluyor