Esnad Merhaba Anneler bebeyinizin haraketlerini ne zaman hiss etdiniz və karnınız ne zaman belli oldu ?
Ozge1708 Esnad Canm bn tüp bebekle hamileyim tedavi ve kullandığım ilaçlar sayesinde kilolu hamile kaldım. Ama göbeğim hiç çıkmadı daha. Bebeğinin hareketlerini de 19. Haftadan beri hissediyorum. Şuan 23+4 haftalığım.
Merve599 Esnad merhaba canım ben 20.hafta da net olarak bebeğimin hareketlerini hissettim ve karnımda o haftalarda belli olmaya başladı
Gigy Esnad 16.haftada hissettim ,bence bunun kiloyla alakası yok ben erken hissettim ,ilk gebeliğim üstelik ,karın yapısıyla alakalı karnım da çıkmadı pek 22.haftadayız
archmom Esnad canım ben çok zayıfım . 17. Haftada minik minik basladık . 1 hafta sonra netleşti ve düzenli olmaya basladı . 20-24 arası hissediliyor normalde . Ama kilo çok önemli bir faktör diye doktorum söylemişti .
Gigy Esnad yapısal biraz canım ben de kilolu gebe kaldım ama hissettim,kelebek cirpmasi gibi böyle başlarda ,yakında başlar senin de ☺️
Bgm_61 Esnad Bende kiloluyum ve karın yapım yağlı. İlk gebeliğim 19. Haftadan beri hissediyorum. Şuan 23 olduk dışardan görünüyo hareketleri çok şükür 🤲
Busracobann Ben çok kilolu değilim ama doktorum bugün karın yağın fazla dedi 78 le hamile kaldım şuan 81 olmuşum boyum olduğu için göstermiyorum pek ilk gebeligimde 17-18 haftalıkken hissettim şuan da 14 de ilk hissettim 16 haftalık olduk günde 2 defa falan hissediyorum