Ilkgozagrimiz 18 +4 haftayım detaylı ulturason istedi doktorumuz acba devlet hastanelerinde ceken bi yer var mi bildiginiz
Bensuu Ilkgozagrimiz devlette çekilmiyor, özelde çekiliyor, radyoloji uzmanları çekiyor, periontoloji vs yazan arkadaşlar var o bölüme gidin die, böle bir ayrımcılık yok , periontoloji riskli gebeliklere bakıyor çok önemli değil
Bayby Ilkgozagrimiz bezmialem hastanesi çekiyor önce kadın doğuma randevu alıyorsn snra onlar seni yönlendiriyor die biliyorum 21.haftamda yani bu hafta yaptırıcam inşallah ben özel hastanede
Bensuu Ilkgozagrimiz özellerde 200-300 400-500 değişiyor ben esenler güney hastanesinde 200 tl ye çektircem inşallah ay başında
zehra33 Bayby Bezmiâlem şu an randevu almıyor 1 Temmuz’dan sonra başlayacağız demişlerdi çünkü cihazlarını yeniliyorlarmış siz nasıl aldınız randevu ?
Tgbabsra Bensuu aaa Güney’de 200 tl mi ben de 17 haftalıkım bayramdan sonra gideyim ozman randevu ne zman aldın canım
Bayby Ilkgozagrimiz benim çektireceğim hastanede 400 bezmialemde eltim yaptırmıştı 150 diye hatırlıyorum dediğim gibi önce kadın doğumdan randevu aldı ve orası yönlendirdi çalıştığım için bana zaman kaybı olucak diye özelde çektiricrm cuma günü ben
Happybaby Ilkgozagrimiz kolan hastanesinde altan cebeci çektirdik biz alanında uzman bebeğimin iki damarlı kordonu olduğunu o gördü. Çok şükür bir sıkıntı yok. Ama tavsiye ederim internettn araştır bulursun zaten.
MasalAlparslanMom Ilkgozagrimiz Baltalimanı Levent semt polikliniğinde yaptırdım ücretsiz.özeldekiler kadar ilgi Yok 15 dk anca sürüyo gerekli herşey çıktı olarak kendi doktorunuza göstermeniz için veriliyo. Eşler giremiyo foto cd falan verilmiyo. Bütçe ayıramadığım için bu şartlar bile cazip gelmişti bana
ZeynepKara Bayby 150 değil 290 tl ve kadın doğuma muayene olmadan direk hastaneye gidip perinatolog dr banu hanımın odasına gidip randevu alıyosunuz haftanıza göre randevu veriyo
MuratZeynepDiner Ilkgozagrimiz bezmialemde perinatog prof dr banu hanım cekyor ben inanılmaz memlun kaldım tavsiye ederim
eCeCik Ilkgozagrimiz cerrahpaşa hastanesinde prof. Dr. Ali benian var ben ona çektireceğim ücreti geçen yıl 160₺ miş bu yıl ne kadardır bilmiyorum ama iyi araştırıp bilgilendirmek lazım devlet hastanelerinin hepsi mi bilmiyorum ama cerrahpaşa ücretle çekiyor.
Ilkgozagrimiz eCeCik kendisi kuzenimin doktoru oda memnun bulamazsam bnde ona gidicem 122 tl muayne ücreti
eCeCik Ilkgozagrimiz muayene ücretini ödeyip sonra tekrar deraylımultrason ücreti mi ödeniyor biliyor musunuz ?
Zuhal2205 Deda çektirdim 20. Haftamda. Şuan 21+5 haftalığım. 300 tl fiyatı. Çok memnun kaldım bakmadığı yer kalmadı doktorun sağolsun
Bayby ZeynepKara ben gitmediği için bilmiyorum eltimi o şekilde yönlendirmişlerdi Zuhal2205 hareketlerini artık net bi şekilde hissetmeye başladınıxmı peki siz