Elf2422 Hanımlar Mardin cihanpolde normal doğum yapan var mı ücreti nekadar doktordan doktora değişiyor mu bilgisi olan yazabilir mi
H-melek Elf2422 konuyla alakalı değil ama çok güzel bir şehirde yaşıyorsunuz eski Mardin sokaklarında dolaşıp mavi madem şekeri yemenin hayalini kurdum şu an😍
cansuece Elf2422 orada yapacağım doğumu nasipse. Ücret hakkında Aralık ayında bilgi almıştım. O zaman 900 Dü normal doğum fakat ocak ayı yeni yıl ücretleri değişir dendi ne kadar olur dediğimde 1000 TL olur dedi danışman. 100tl fark yani.
47zeynep47 Elf2422 ben ona gitmiyorum ama park Hastanesi’ne gidiyorum ordaki doktordan hiç memnun değilim devlet Hastanesi’ne dönüş yapacağım ilçede kalıyorum zaten. Yolu çekmek yetiyor birde her gittiğimde doktor tripli konuşuyor
Mahbuss Elf2422 10 ocakta normal doğum yaptım 1000 tlydi doğumu ebeler yaptırıyor Çok memnun kaldım hemsirelerden doğum yaptıran ebemden çok ilgililerdi Allah razı olsun 🤲
47zeynep47 H-melek evt ya aynen bende çok şükür mardinliyim çok seviyorum ❤️❤️ gezmeside güzel yasamsida
Elf2422 cansuece cansuece cansuece ben Özelde Mehmet emin Ayağ gidiyorum ama doğumu 3.500 yapıyor o yüzden cihanpolde yapmayı düşünüyorum yalnız hangi doktora gideceğimi fiyatları bilmiyorum biraz geç kaldım 38 haftalığım son günümüz ayın 25 i
cansuece Elf2422 benimde son 25 i. Tüm doktorlar için iyi şeyler duydum kendi doktorumu da gittiğim için bizzat tavsiye ederim.
buiyimi Elf2422 sadece doğum ücreti mi bu. Normal mi sezeryan mi. Hastane parası dahil değil galiba bu fiyata
Serapveminikleri Elf2422 Elf2422 merhaba cnm Mehmet Emin bey hakkında bilgi verirmisin 🙏 Elf2422 Egemenim2018
Elf2422 cansuece berabermişiz ☺️ Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bende memarjen ile Bülent bey arasında düşünüyordum bu hafta bi bakayım doğurmasam ☺️☺️
cansuece Elf2422 Amin 🤲🏼 valla başka arkadaşım da Bülent beye gidiyor. İkisi arasında tercihiniz ne olacak bakalım. Doğum için zaten normal olunca ebeler doğurtuyor. Doktor sesrryan da geliyor
Egemenim2018 Cihanpolde daha çok Bülent beyi tavsiye ediyorlar Bülent ve mem arjen çok hastası olduğu için daha az ilgileniyorlar diye duydum.. Mehmet Emin ayağ a gidiyorum bende doğum için o kadar istemesine şaşırdım 🥺
buiyimi Mahbuss doğum yapmışsınız hayırlı olsun sağlıcakla güle güle büyütün ☺️ sevim ebe mi giriyor acaba doğuma nasıldı dikiş vs memnun kaldınız mı 😊
justwaiting Mahbuss doktorunuz kimdi acaba 🤗 Bir de sanırım her doktorun kendi ekibi farklı oluyor doğru mu? Yoksa her doğuma aynı hemşireler ebeler mi giriyor? Dikisiniz vs olduysa ebeler mi yaptı yoksa doktor mu geldi?
Elf2422 buiyimi çok istiyordum onun doğum yapmasını ama 3.500 dedi normal doğuma sezeryanda aynıymış bende cihanpol memarjen hocada yapmaya karar kıldım