Bende herkes gibi çok bekledim doğum hikayemi yazmayı🙈 baştan beri güzel bir hamilelik geçirdim aslında ne ağırlaştım ne midem yandı çok şükür kolay bi hamilelikti baştan beri normal doğum istiyordum bunun için bişey yapmadım gerçi ne yürüyüş ne çaylar hiç bişey😂 en son ki kontrole gittiğimizde doktorumun bebeğimizin 3 haftadır kilo almadığını ve bu durumun riskli olabileceğini söyledi ayrıyeten rahmimin hala taş gibi olduğunu ve hiç bir belirti olmadığını söyledi normal doğurmanı bende isterim ama bebek önemli bizim için dedi ardından nstye bağladı sancı da yoktu ben nstdeyken bi anda doktorum geldi yarın doğum için hazırlık var ertesi gün doğum günü aldım dedi benim tabi gözyaşlar şelale😂 bi yandan çok istiyorum kavuşmak bi yandan korkuyorum bi yandan içim bi değişikti hıçkıra hıçkıra ağlıyorum resmen neyse ertesi gün corona testi falan yapıldı negatif çıktı şükür 🙏🏻 Doğumdan bir gün önce ne eşimde ne bende bir gram uyku yok bende heyecanla korku bi arada sürekli ağlıyorum çok duygusaldım hastaneye gittiğimizde de öyle ameliyata girerken ağlayarak girdim neyse belden iğne yapacaklar eğdiler beni tutturamadılar kaç kere kendimi o kadar kastım o kadar titriyorum ki kaç kere denediler hiç hatırlamıyorum en son tuttu bi sıvı girdiğini hissettim vücuduma ve bacaklarım uyuştu hiç bi şekilde hissetmedim 😂 ama tabi bende bi panik çekiştirmeleri hissediyorum ya kesiyi hissedersem ya canım yanarsa diyorum ama sana çekiştirmeleri hissedeceksin dedim dedi hemşire ben hala diyorum hissediyorum diye 😂 en son kolumda bi uyuşma hissettim meğer sakinleştirici yapmış pislik kadın😂 mecbur kaldım dedi birine onu hatırlıyorum en son bebeğimin çıktığı anı hatırlamıyorum ama ağlama sesine uyandım o kadar ağlıyordu ki iyi mi dedim hemen doktorum ten tene yaptırın dedi kokladım öptüm hemen sustu o kadar güzeldi ki şimdi bile ağlıyorum yazarken hemen başladım ağlamaya sonra götürdüler benide 15 dk sonra falan çıkardılar 06.01.2021de doğdu melek kızım ancak yazabildim hikayemi ben biraz ağır atlattım daha yeni yeni ayaklanabildim uzun oldu biraz kusura bakmayın kızlar sizlere de çok dua ettim darısı hepinizin başına inşallah şimdi yanımda bir melek uyuyor biz happykidse geçiyoruz artık bunu yazmayı da çok istemiştim 😂😍🥰