Kelebekkk Haftadayım Dün gün boyu karnım kasıldı, taş gibiydi. Bebeğimin hareketleri var ama eskiye nazaran daha az. Bugün dünkü kadar sık kasılmam yok. Bu geçmeyen kasilmalari ciddiye almak mi lazım, hemen doktora gitmek istemedim.
Suheda Kelebekkk gitmen lazim canm kasılma sürekli olup gecmediyse 1gün boyunca doğum belirtisi yani kasılır illaki ama gün boyu gecmemesi riskli😌
Esrelf Kelebekkk saatte 4 ten fazla ve günde 10 defadan fazla oluyorsa doktora git cAnım. Nst de çıkar zaten birşey varsa.
Adabahar Kelebekkk kasılma nasıl oluyor ya? Bende 34 haftadayım sertleşiyor karnım toplanıyor bebeğim bi tarafa sürekli hareket ediyor eli ayağı falan çıkcak gibi oluyo karnımdan bunlar mı bilemedim😔
Kelebekkk Suheda Esrelf sağ olun kızlar, sancı olmadığı için bilemedim. Akşam bi acile gideyim o zaman ben.
mrvdrmz Kelebekkk 34+3 üz bizde dün akşam benimde karnım ilk defa bu kadar cok kasıldı taş gibi oldu 3 4 kez sonra sancı falan girdi korktum biraz dua ettim uyudum sabah kalktığım da da geçmişti 🙏
Kelebekkk mrvdrmz inşaAllah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza. İnsan çok tedirgin oluyor canında can olunca.