MiniKaya Minesimsek12 doktorunuz yönlendirecektir zaten ben yaptırmamıştım çünkü fazla kilo alımım olmamıştı ve ailemde yoktu doktorum gerek görmedi şükür bir sorun yaşamadım ama doktorunuzun yönlendirmesi önemli
Fatma2277 Minesimsek12 benim doktorum şeker yüklemesi yapmadı. Sende bir sıkıntı görmüyorum sadece açlık şekerine bakacağım o sıkıntılı çıkarsa öyle şeker yüklemesi yapacağim dedi. Açlık şekerine baktı bir sıkıntı çıkmadı şeker yüklemesi yapmadı
Bebek-geliyor Minesimsek12 devlet hastanesi de yaptırabilirsiniz ben özel de 45 tl yaptırmıştım içecek de 10 tl di. bence yaptırmalısınız gebeliğin ilerleyen zamanları açısından anne ve bebek için oldukça önemli şeker olup olmaması.
yasemin333 Minesimsek12 dün özelde yaptırdım 30 tl verdim tahlil+içecek için.Ailemde genetik şeker vardı işim rahat etsin diye yaptırdım.Doktorun öneriyorsa yaptır mutlaka önemli bir şey.
Rojbinizgi35 Sağlık ocağında devlet hastanelerinde ücretsiz yapılıyor canm ama en iyisi git sağlık ocağına boşuna o kalabalığa girme kendinide bebeğinide hiç riske atma bu pandemide