Pelin093 Bu testten alip cinsiyet dogru cikan varmi arkadaslar? Alip almamak konusunda cok kararsizim 💯 dogrulup payi yokmus sanirim alip almamak konusunda cok kararsizim gerci 14 haftaligim ama cok merak ediyorm 🙈
mmk01 Pelin093 ilk kez duydum bnde 15 haftalığım bu hafta içi sırf cinsiyet öğrenmek için gidicem yolsa kendi doktorumda 29 Ocak ya kontrolüm
umaydurununannesi Pelin093 ben 15. Haftada ozele gıttım ogrendım 1 hafta daha bekle doktora sor derım aynı parayı verırsın hem bebegını gorursun
Gulfeem Pelin093 Cok gereksiz yahu, ayrıca 14 haftalıksanız ogrenebilirsiniz ultarosandan doktora gidin bence. Ayrıca herseyin bi zamanı var en hevesli bekleyisler bunlar sabredin lütfen ben ögrendikten sonra ozledim o cinsiyet bekleyisini☺️
Pelin093 mmk01 Mom046 10. haftadan sonra cinsiyet ögrenebiliyosun instagramda bi bakin isterseniz. Idrar yapiyosn onlarn gönderdigi seye rengine göre cinsiyetini ögreniyosun. Türkiyede satilmiyo abd hindistan gibi yerlerden gönderiyolar ama instagramda var satis yeri trendyoldada var sanirim 100 lira civari. Cok merak ettigim icin alsammi diyorm aslinda 2 3 hafta beklesem ögrenirim heralde 🙈
Mom046 Pelin093 Bence almayın güvenirliği nedir bilemem ama ister istemez heves edebilirsiniz cıkan sonuca göre hayal kırıklığı yaşanabilir sonrasında da sabretmek daha mantıklı gibi yine en iyisini siz bilirsiniz o ayrı
mmk01 Pelin093 o parayı ona vereceğine bilimdik özel bi doktora görün başka bi doktora hem kendini de kontrolüne kadar başka doktorda bi muayene ettirmiş olursun hem cinsiyeti öğrenirsin yani bence 😊
Pelin093 Mom046 mmk01 aynen aslinda hani zamanim geldide baska drada görünmek istemedim kendi drumdada 3hafta sonra randevum var ins o zaman görür bari ya 🤣 hani sonuc biseyi degistirmicekte insan merak ediyo yinede
Mom046 Pelin093 Ben cinsiyete dair tek yüzük testi yaptım ertesi günde ikili testte Dr aynı tahminde bulunmuştu o geldi aklıma 🙈
Mom046 Pelin093 Evet Google a yazıp tarif ettiği gibi uygulayabilirsiniz eğlenceli oluyo normalde cok cinsiyet olayına takılmam ama goygoyuna yapmıştık 🙈 doğru da çıktı ama kesinlik yok elbette.
Pelin093 umaydurununannesi aynen dogru söylüyosun bu hafta kan sonucum cikicak esimi göndericektim aldirmaya kendimde gidimde belki rica edersem tekrar bakar ultrasonda
Pelin093 Mom046 tabii canm o cin takvimleri olsun baska seyler olsun hepsi yüzde 50 zaten ya kiz cikicak ya erkek baska secenek yok🤣
Pelin093 Mom046 yaptm 3ündede ileri geri sallandi yarm saat sonra bidaha denicem 🤣🤣 bakalim dogru cikicakmi ya cok merak ettm
Pelin093 Mom046 acaba tutma sekiliylemi alakali mi diyede baya denedim hep ayni cikti bakalim hayirlisi artk tsk ederm 😅🌸
Pelin093 L183 bende 13 haftda ikili testte gittigimde yan duruyodu yorum yapmadi ins bidahaki gitmeme söyler😅