ikigozumuncicegii Kızlar rahim filmi çektirenler varmı ?. Adet tarihinizden kaç gün sonra çektirdiniz? Birde ağrılı mı nasıl oluyo ?.
Semanur21 ikigozumuncicegii ben çektirdim canım anestezisiz yaptım doktor bana adetin tamamen bitsin bi kaç gün sonra gel demişti tamamen kanamanın bitmesi gerekiyor benim ağrı eşiğim yüksektir genelde bi 20 saniyelik kadar acıdı ilacı koyduktan sonra bişi hissetmedim çok zor değil yani beni çok korkutmuşlardı titreye titreye girdim hiç anlattıkları gibi değildi
flowers ikigozumuncicegii adetim bitti bir iki gun sonra gittim. Anestesi almadim 20 saniyelik bir adet sancisi yasadim ilaci verirken okadar iyikide almamisim anestezi.
Dilber98 ikigozumuncicegii canım ben adetin 8 günü çektirdim,aneztesisiz çekdirdim,ağrı oluyor ama dayanılmıyıcak bir ağrı değil 2,3 dakika hemen geçiyor(belki bende açıkdı tüpler o yüzden fazla ağrı olmadı),1 haftaya yakinda kahverengi akinti oluyor.
Gamzeakd ikigozumuncicegii ikigozumuncicegii adetin 10. Günü çektirdim ama tamamen reglinin bitmesi gerekiyor. Acı var evet ama dayanılmayacak kadar değil . 5 dk anca sürüyor zaten . Korkma canım
ikigozumuncicegii Semanur21 bnde bugün gittim hastaneye hgs istedi . Devlette çemiyolar mış . Özele gittim anestesiz 1000 anestezili 1500 dedi artı muayene ücreti kan tahlilleri felan .
ikigozumuncicegii ikigozumuncicegii Semanur21 bide aklım şuna takıldı doktor adetin 3 günü gel dedi özeldeki . E nasıl çekilecek o film .
SumeyyeBaltaci ikigozumuncicegii hangi hastaneye gittiniz bende eylül de cektirmistim ozel hastanede anestezili herşey dahil 1000 tl ye cektirmistim yani kan tahlilleri vs için ayrı bir ücret talep etmemislerdi
Semanur21 ikigozumuncicegii valla ben muayene olduğumda adetliydim hatta kanamam durmuştu çok hafif lekelenmem vardı şimdi yapalım dedim doktor olmaz tamamen temiz olman gerekiyor ki film net belli olsun demişti bende ondan bi kaç gün sonrasında gitmiştim bence tekrar bi doktoru ara netleştir belki adet bittikten üç gün sonra demiştir sen yalnış anlamış olabilir misin nettede bak adette çekilmiyor benm bildiğim
flowers ikigozumuncicegii yook canim anestesi almamisim dedim ben iyiki benim kendi doktorum yapti ilaci yavasca verdi ondan belki az acidi
deleted270 ikigozumuncicegii büyük ihtimalle hormon testi yapıcaktır sonrada rahim filmş için gün vericektir bende öyle olmuştu
Semanur21 ikigozumuncicegii valla canım benim doktorum öyle dedi bana temiz olmak gerekiyormuş net belli olsun diye
Ygmr15 ikigozumuncicegii genel hormon testleri yaptırdınız mi? Onun için çağırmış olabilir çünkü ben adetin ikinci günü hormonlara baktırdım adet bittikten sonraki gün cektirdim. Ama adetin tamamen bitmesi gerekiyor
ikigozumuncicegii deleted270 ben devlet hastanesine gittim bugün . Benden bu testi istedi . hormon testinide adetin 2. Günü gel yapıcaz dedi .
ikigozumuncicegii SumeyyeBaltaci ben normal devlet hastanesine gittim kadın doğuma . Ama devlet hastanesinde çekilmediğini söyleyince . Özel yaşam hastanesine gittim . Oda anestezisiz 1000 anestezili 1500 olur dedi . Ayrıyetten muayene ücreti 150 kan tahıllı 50-100 arası tutar dedi . Anlıycan canım özelde bana bi fiyat çıkardı 2000 TL.
ikigozumuncicegii Gamzeakd benmde adetim bitti 2 gün geçti üzerinden o zaman bu hafta yaptırabilirim dimi .
Semanur21 ikigozumuncicegii yok canım demediler anestezi olursa zaten söylüyolar gece 12 den sonra bişi yemeyin diye benim anestezisiz olduğu için gerek yoktu onlar zaten kaydınızı yapınca radyoloji tarafında direk çağırıyorlar tabi gideceğiniz hastanenin özelliğine bağlı benmki çok sırada beklemedim
Ygmr15 ikigozumuncicegii haftaya geç olabilir yumurtalama tarihinize denk gelebilir zaten adetten hemen sonra yapma nedenleri birincisi hamilelik olmadığından emin olmak ikincisi yumurtlama öncesine denk getirmek ben bu şekilde biliyorum