tashilal59 hakanebru_ anladım canım bazı doktorlar ilgilenmiyor malesf. Normal dogum istiyorsan dogum pozisyonuna girmiş olması seni mutlu etmiştir cok sevindim Rabbim sag saglim saglıcakla kavusma nasip etsin 🤲
Adaarda16 tashilal59 Allahm kolaylığını versin her doğum zor sezeryan da normal de sağ salim ayaklanır bebişlerimize rahat rahat bakalım inşallah 🤲
tashilal59 Adaarda16 girmiş olabilir kanala cünkü kafa dısında baska yerleri okadar baskı yapmıyor canım benimki ayaklarıyla asagı ya ittirince aniden çişim geliyor sadece 😂
hakanebru_ monaroza muayene yapmıyor doktorum ama seni de onun tetiklediğini düşünmüyorum canım bence ondan değil afedersin ilişkiye giriyoruz bırakmadık doktorun parmağını soktuğundan daha çok giriyor gelse o da tetiklemez mi 🤷🏻♀️ Sizin zamanınız gelmiş 😁🤭
monaroza hakanebru_ O da doğru bizim de başından beri aynı düzen devam ediyor 😅 bakalım artık doğsaydı bir 🙈 çok zor çünkü bu aralar
tashilal59 Adaarda16 keske seni böyle korkutmasalar daha iyi olur her bünye farklı belki kesin olsa bile cok az olucak kimse bunu bilemezki birde böbrek rahatsızlığım var demişsin doktorunun haberi var degilmi belki normal dogum icin riskli birsey dir senin icin hangisi daha saglıklı olucaksa öyle yapmalısın sezeryanda normalde fark etmez önemli olan senin saglıgın
Adaarda16 tashilal59 Keşke ama gün yaklaştıkça her kafadan Bi ses çıkıyor dua ediyorum bol bol ablam zorlu bir doğum süreci atlattı onun korkusu var ailede ben kendimi motive etmeye çalışıyorum. Hangi doğum şekli bebegim ve Benim için uygunsa o olur inşallah. Böbrek rahatsızgimi biliyor doktorum normal doğum için sıkıntı olmaz dedi ama çatı muayenesinde karar veririz dedi bakalm 4 gün sonra belli olucak galiba ne olacağı 🤲
Btm571 hakanebru_ 38+2 günlüğüm bende bugün gene çatı muayenesi oldum 1cm açıklık var dedi 10 günümüz var görünüyor sizce aciklik için ne yapmak lazım egzersizde yapıyorum ama 1 cm tek açık varmış sancida çıkmadı nst de
Adaarda16 Btm571 çök kalk hareketi, yürüyüş yapmak, plates topu üstüne 8 çizmek, ılık duş almak, hurma yemek diye duydum ben hep inşallah kolay olur açılmaniz
babyackgz hakanebru_ 37+1 bizimde doğum pozisyonunda ama geçen hafta kanala girmemişti daha perşembe günü gidicem kontrole hem çatı muayenesi olucam
tashilal59 Adaarda16 Rabbim kolay bir dogum nasip etsin hepimize 🤲 herkesin acı esigi farklı ablanızın cok zor dedigi sey belki size okadar zor gelmiycek benim de 25 saat sürmüstü sancım ama ben kimseye normal dogurma sende öyle olucaksın falan demedim herkesin süreci farklı ilerler gönlünü ferah tut bu konuları cok arastırma bence ozaman korkuların artar inan bana bilmemek daha güzel akısına bırak ben ilk dogumda hic birsey bilmiyordum iyki de bilmiyormusum diyorum 😍 su anda belirsiz benim zaten sezeryan mı normalmi olucak biraz bu strese sokuyor beni cocuk dönmediyse sezeryan son anda dönerse bile normale döner bu daha stresli bence gönlünü rahat tut illaki cıkacak bu cocuklar 😁😂
Btm571 Adaarda16 inşallah ya 10 günümüz var daha ama korkarım suni sancı verilir inşallah ona gerek kalmaz duanzida unutmayın sizde inşallah
Adaarda16 tashilal59 çok sağolun Valla içim rahatlıyor bunları duymak çok iyi geliyor bu süreçte insana. Araştırmıyorum zaten bakmıyorum hiç artık çıkacak dediğiniz gibi sağ salim olsunlarda gerisi elbet gelip geçecek 😇💝
tashilal59 Adaarda16 burda birbirimize destek olup dua etmeliyizki hepimizin dogumu kolay gecsin yapacak bir sey yok güzel olan hersey zordur 😍💞🥰
Jdiebsh hakanebru_ bugun benımde kontrolum vardı benımkıde dogum pozısyonundan geri donmuş bekliycez donerse normal donmezse sezeryan inşallah doner yaaa 😟
TDE hakanebru_ benim de doğum pozisyonunda ama kanala girmiyor ısrarla🙄erken doğum riskim vardı çok yürüyemedim bugün itibariyle başladım ama bel ağrım kasık ağrım Bi de sanki yanlış anlamlandrmıyorsam çatı ağrım var bugün. Az yürüsem az ayakta dursam karnım taş gbi oluyor bakalım ne zman gelecek
Adaarda16 Btm571 bütün hamilelere ve evlat sahibi olmak isteyenlere dua ediyorum inşallah kabul olur 🤲💞