Ahsennurrrr Kızlar şimdi kontrolden geldim makat geliş dedi doktor kilosunda 1150 gram dedi sizinkiler in kilosu nasıl bide makat geliş için yorum bekliyorum sizden bı zararı varmı zaten sezeryan olucam ama
mlkkk Ahsennurrrr daha doğuma kadar değişir değişmese de normal doğumda makat geliş sıkıntı olduğu için sezaryen yapıyorlar zaten bi sıkıntı olmaz 😊
Gulsen4224 Ahsennurrrr yani bebeğinin doğum kanalında ters durması cnm daha erken bunun için ilerde döner sezeryan ise sıkıntı olmaz ama son haftada makat gelişi derse normal doğuma engel🌸
Ahsennurrrr Hafise evet öyleymiş canım ilk defa duydum ilk gebeligimde de hiç böle bı durum olmayınca merak ettim acikcask
Ahsennurrrr Busbushatun ay ilk defa böyle bişi duyup ettiğim için meraklandim ister istemez sadece doktorum assagi sana baskı eder dedi
Busbushatun Ahsennurrrr yoo baskıda yapmıyor benmde 32 ye kadr makat gelıstı zaten suan yukarda gobek baskı yapcak kadr asagıda degıl sıkıntı olmaz 🌸
yasemin333 Ahsennurrrr 25+2 dün gitmiştim bende kontrole 900 gram dedi bizimkide makat şuan sezaryen olucam zaten