Ayseninannesi Meriwa maşallah 😀 sağlıkla büyüsün evladınız suni ile mi dogurdunuz kendi sancikariniz ile mi benim korkum kanaala girmemesi tontis yanaklı bizimki
Meriwa Ayseninannesi normal sancım başladı gelmedi sonra suni verdiler gene gelmedi 😄 suyumu patlattılar gene gelmedi zorlandık biz biraz kanala girdimi hersey cok kolay cnm
Ayseninannesi Meriwa olacaksa her türlü oluyor nasip yani ama şuan özelde bu kadar dayanırlar mi bilmiyorum nerde oldu dogumunuz
Vilmavebambam Kilolu bebek doğumu konusunda Dr. yusuf Olgaç ’ın bu paylaşımına ve yazdıklarınıza bakabilirsiniz.
kavunicibalik Tkn123 kuzenim 39. Haftada 3800 gram bebeğini normal doğumla dünyaya getirdi. Hiç zorlanmadığını söylüyor. Hem de canı çok tatlıdır çoğu konuda. Ama olabiliyormuş demekki 🙈
Merve8494 Tkn123 ilk oğlum 39+6 da doğru 3800 su kilosu ama küçük yaşta doğum yapmıştım 17 yaşında rahimimi parçalamıştı çok kan kaybetmiştim küçük olduğum için rahim parçalanması yaşadım ama sağlıkla doğdu bebeğim
Tkn123 Yldz3 doğum kanalında baş geliş deniyor ama bakalım hayırlısı beni kilosu tedirgin etti sadece🙄