asiyesare 24derya_11 amin aminnn Allah razı olsun güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim🥰🥰🥰Sağlıklı olsunda başka bişey istemem benimki hep meraktan🤣
24derya_11 asiyesare ya insan ister istemez merak ediyor bizimki kendini 13.cü haftada cinsiyetini gösterdi bugün de net gördük😘
esraizmirli Onurirem valla bir giriyorum forma kaçtane yorum var herkes bişey yazıyor ama hepsini cevaplayamıyorum yani söylüyorum genelde tutuyomuş galiba herkes beni etiketliyor😂
24derya_11 asiyesare benimki de 14 haftalıyken bacak arasına elini koymuştu daha sonra kaldırdı ki görebildik😅sırtı dönükse göstermez minoş😅😘
Pinar-hamooglu21 Alyaesmaa nasıl anlaşılıyor acaba ☺️ Ben bakıyorum bakıyorum anlamıyorum 🤷🏼♀️ Doktor zaten benden beter 😂
Alyaesmaa asiyesare Ya aslında kıza benzıyo kemik yapısı ama bacaklarının altında bırsey gordum sonra erkege cevırdım😄
asiyesare 24derya_11 ayy maşşallah rabbim size bağışlasın😍kesin belli olduğunda sizi mutlaka etiketlicem😇
asiyesare Alyaesmaa bi erkek bi kız deniliyor doktor kendini göstermediği için kızdan yana🤣ama sürekli haftaya gel bi daha bakim diyor😂😂
Nundiyebiri https://resmim.net/i/rTZ7X ben ultrasyon kagıtlarına baktım benimde bu kaguttaki 11+1 ama sizin bebişler kadar büyük değil