Cnnhls bende akıntıdan muzdaribim canım fazla oluyor gerçekten. Korkuyorum kanamadır diye her seferinde tuvalete gidip kontrol ediyorum.

Cnnhls benim renksiz ve kokulu akıntılarım oluyo😣 26 haftalık hamileyim ve adet sancılarım oluyo, progestan ve Proluton iğne kullanıyorum. Allah yardımcımız olsun ❤🙏

Estur Bende çok korkuyorum canım alıntı geldikçe kanama veya su mu geldi diye tedirgin olmaktan rabbim hepimizi evlatlarımıza sağlıkla kavuşabilmeyi nasip eylesin 🤰💙👣👶

Bizde bugün 26+0 olduk. Akıntı çok fazla. Ve son 1 haftadır geçmek bilmeyen mide yanması var 😖 Birde 2 3 gündür yattığım zaman kalbim sıkışıyor gibi oluyor nefes almakta zorlanıyorum 😔

Lena maşallah size de canım 😊 evet bende bir kere yaşamıştım adım attıkça canım acıyordu ara sıra kramp giriyor öyle 😊

Minikimm Canım benimde kalbim sıkışıyor bazen zorlaniyorum nefesim daralıyor hepsi bebeğimizin büyümesinin sonucu Rabbim doğumunuzu ve kalan surecimizi kolay eylesin insAllah

26 +2 gunluguz gece yatarken sag ve sol bacaklara kramp girio onun disinda akinti vs yok sıkışmadığımız surece ama cok hareketliyiz🤗

Benimde 26. Haftam yemeği fazla kaçırınca şişkinlik oluyor tuhaf ki omurgama çok ciddi baskı yapıyor onun dışında çok şükür her şey yolunda 😍🙏🏼

Cnnhls 26. haftalığım uzun yol yürüyemiyorum hemen bacaklarım ve ayaklarıma ağrı giriyor tüm gece çekiyorum 🙁 akıntımda çok hareket ettikce geliyor ..

26+5gunluk olduk kendimi yürüyen panda gibi hissediyorum😀 çok ağırlastim bn kızlar özellikle yemekten sonra çok fena oluyorum nefes alamıyorum😤 boğulacak gibi oluyorum bi süre geçtikten sonra geçiyor bu durum