pinaryg Merhabalar arkadaşlar ben 28+4 haftalık oldum doktorum 5 şubatta 32 haftalık olunca cağırdı tekrar izin yazmak için. benim sorum şu: Ben 26 şubatta 35 haftalık olduğumda izne cıkıp kullanmadığım 4 haftayı doğumdan sonra kullanabiliyormuyum?
Mumyy pinaryg evet eğer kendinizi iyi hissediyorsanız 37. Haftaya kadar çalışabilir ve izninizi bebek doğduktan sonra kullanabilirsiniz
35ah pinaryg kullanabilirsin canim ben calisabilecek haldeydim 37 ye kadar calistim ne zamana kadar istersen calisabiliyosun ister yarida birak iznini baslat istersen sonuna kadar kullan
haziranin25i pinaryg 32 haftada ister çalışabilir ister çalışamaz raporu alabilirsin. Doğum öncesinde kullanmadığın izinler doğumdan sonra aktarılabiliyor diye biliyorum. Ama haftalar konusunda ister hastanenizle ister 170 i arayarak bilgi de alabilirsiniz.
Bebislerimiz Evet 37 ye kadar calisabilir alabilrsiniz ben oyle yaptim izinler devrediyor dogum sonrasina
35ah Bebislerimiz bisey sorucam canim izin biterken yani 37.haftada tekrar rapor aldinmi calisamaz artik diye
35ah Bebislerimiz Cunku bana doktorum 37 nin sonuna kadar calistin zaten oyle bi rapor yok iznin otomatik aktarilir dilekce yaz ayril isten dedi.baska doktora gittim oda aynisini soyledi. Hatta SGK yi arayip soyledi. Bende kurumuma ilettim tamam gerek yok rapora izne cikabilirsin dedi
Nezkavran 35ah ben 32 haftada çalışabilir raporu aldım 37ye kadar calıstım. Doktor tekrar ikinci bir rapor (çalışamaz) verilmediğini söyledi. Sistem otomatik düşürüyo izne dedi. Sizlerinde mi öyle oldu?
Bebislerimiz 35ah evet aldim ama dediginiz gibi zaten yasal olarak 37 son bizim sirket gene de o evragi istedi
35ah Nezkavran benim öyle oldu. Tekrar bir rapora (çalişamaz dedigimiz rapora) gerek yok sistemde calisacagin son gun yaziyor O gunden itibaren iznin baslar dedi.
Vaveylaa Pandemiden dolayı 24. haftadan itibaren ayrılmıyor muyuz izne? Yani kamuda en son öyleydi, değişti mi acaba?
35ah Vaveylaa dogru hala 24. Haftadan itibaren izin var hamilelere ama ben 32 den sonra kendi istegimle calistim o 5 haftayi dogum sonrasina aktarmak daha onemli benim icin
Nezkavran 35ah doğum izin ücretini doğum belgesini işyerine bildirdikten 15gün sonra alacağız sanırım