Aliasafmoms Mart ortası veya sonu gibi doğum yapacağım kızlar. Alışveriş namına hiçbirşey yapmadım henüz. Kıyafet seçimlerimi nasıl yapmalıyım özellikle iç zıbınlar kısa kol mu uzun kol mu almalıyım? Ilk etapta almam gerekenler neler en çok neye ihtiyaç duyacağız bebeğim de ben de
mercimeginanne Aliasafmoms 4 kısa kollu-6 uzun kollu aldım 0-3 ay ,,, 4 kısa kol 3-6 ay aldım bugün 🙈 2 tane de 10 lu setteki içlik var ya bağlanan ondan aldım göbek düşene kadar rahat oluyor dediler. Bende alıyım bari dedim 🙈
ssnnmmm Aliasafmoms ben kısa kollu ve kolsuz zıbın aldım uzun kollular kullanışlı olmuyor ablamın yeni bebeği oldu kolları toplanıyor falan o yüzden kısa kollu tercih ettim zaten ev yeterince sıcak
sue92 Bana çevremdeki herkes sakın uzun kollu alma dedi. Çok zor oluyomuş giydirip çıkarması. Ben de kısa kollu aldım çoğunu. Kolsuz da aldım birkaç tane👍🏻 Şubat başı doğacak benim bebeğim. Ona rağmen çok kalın kıyafetler almadım. Bolca tulum aldım 0-3 ay. Patikli alt ve üst takım da aldım birkaç tane. Hastaneye götürüp getirirken giydirmek için de peluş alt üst takım aldım 0-3 ay yine👶🏼