yaseminyaldiz Kızlar merhaba bu dönemde kullanılacak bağışıklık güçlendirici vitamin takviyesi önerebilir misiniz ?
Burcinisp88 yaseminyaldiz yani vitamin takviyesine başlamadan önce vücuttaki eksikleri bilmek önemli. Ona göre takviye almanız daha yararınıza olur. Ama ben eşime ve kızıma kış dönemi boyunca d vitamini ve omega3 kullanıyorum.i mesela
yasmiinnn yaseminyaldiz canım ben arwell kullanıyorum pandemi başladığından beri. Çok memnunum Etkisini kısa sürede hissettik her ay cıkan ucuklara elveda dedim. Kullanmaya basladıgım zamandan beri zinde ve enerjik hissettim
Bittercikolataa Bence vitamin bile olsa bu konular da öneriyi Doktor’dan almak daha doğru geliyor bana. 😇
Burcinisp88 yaseminyaldiz c vit zaten depolanmaz. Ama d vit takviyesinin dozajını artırım o zaman. Venatura markasının kullanıyoruz biz. 1 damlasında 1000 ünite var. Ben 50 kilo olduğum için 5 damla alıyorum. Doktorum o sekilde söyledi
yasmiinnn tgcehnm evet içeriği doğal bu sebeple tercih ediyorum bende. Valla ben pandemi başından beri kullanıyorum ama kişiden kişiye değişir tabi etki etme süresi ama tahmini 2-3 ayda etki ediyor diyebilirim