ecembugra53 Beyazmelekkk erkek gibi duruyor bacak arasına baktığımda pipi görünüyor gibi tabi kordon değilse 😊
Gulsen4224 ecembugra53 bak sende gördün değil mi minicik pipi var ben kordona benzetemedim cnm doktor kız gibi demiş acaba ne bebek🙈🧚🏻
ecembugra53 Gulsen4224 Evt canım pipi var bariz belli olıyor 😂 bazen doktorlar kordonla karıştırıyorlar diye bekletiyorlar işte 😂😂 onun için öyle oluyor valla
Gulsen4224 ecembugra53 yani hani kordon olsa daha büyük durur orda minicik çıkıntısı var gördüm bende bak sende görmüşsün🌸
Krizantem_ Beyazmelekkk Bacak arası boş duruyor kız galiba benim oğlum olacak çok net belli oluyor erkek bebekte..
ecembugra53 Gulsen4224 evet canım 😊🥰 bu arada esin ece ben canm 😊 1 seneden fazla buradayım cnm den ne kadardır buradasın kaç aylık hamilesin ben Doğum yaptım 3 ay oldu 😊
Gulsen4224 ecembugra53 Gülşen balım bende 7 aydır burdayım🌸 25+6 haftalık olduk bizde son 99 kaldı ama bakalım senin bebeğin de daha minicik desene 😇💕
Beyazmelekkk Beyazmelekkk Gulsen4224 ecembugra53 Bir erkek diyen daha oldu valla içime kuşku düşüyor kızlar birde başından beri erkek hissediyordum hep eşime de oğlan olacak diyip duruyordum .😂 Niye öyle hissettim anlamıyorum .
Beyazmelekkk Gulsen4224 canım hani en baştaki ilk yatay tüm vücudunun olduğu foto varya orda ne gözüküyor mesela duruşundan kemik yapısından falan kız mı duruyor bir ona baksana bacak arası olanlara değil ilk fotoya
Beyazmelekkk Gulsen4224 hani dedim acaba tüm halı kızı mi andırıyor diye . Heralde benm çocuk aslan gibi kız olacak 😂😂😂😂